Bezigheidstherapie

Nou moe, ik ben zo’n beetje de hele avond (en deel van de middag tussen de bedrijven door) bezig om alle foto’s en filmpjes op de site voor school te zetten. Maar ik kom er net achter dat de helft niet is geupload (zonder waarschuwing) omdat de site VOL is. Ik heb er maar weer een "side-site" bijgefrunnikt en hij is nu weer de hele huos aan het uploaden. De filmpjes ben ik nog wel even mee zoet, maar ze zijn leuk!!!!

Ondertussen ben ik een beetje aan het bijlezen op alle logjes.

Emmelinda was aan het jammeren over de standaard kerstliedjes en ik bedenk ineens een heleboel (iets) minder vaak gedraaide versies. Maar goed ik kan me ook vergissen. Want ik luister niet meer heel vaak naar de radio. In de winkel wel en daar heb ik deze niet gehoord.

Of deze, dit liedje wordt wel vaker gezongen maar deze versie is niet helemaal doodgedraaid (toch?)

En deze vind ik zelf zo leuk hij wordt vaak gezongen maar je hoort hem zelden van de Pointer Sisters.

En hahaha deze is leuk (Emmelinda je kan hem wel bij een eigen logje van je doen.

Nou moe, ik vind er wel heel veel nu.

Even zo zonder tekst

En hahaha deze wil ik je zeker niet onthouden

En ik merk net dat ik via IE niet meer op de heliomaresite kan komen, Via Mozilla wel. Nou breekt mijn klomp, wat een ge#$%^&(()*^$@

5 gedachten over “Bezigheidstherapie

  1. Oooooo wat leuk! Er zitten d’r inderdaad een boel bij die ik alweer vergeten was. Wie is die eerste trouwens? Zit m’n vriend David Bowie er bij? Kan ik deze ook jatten van je log? Ooooh moooooooi!

  2. De heliomare site opent bij mij wel in IE, alleen bij filmpjes speelt hij het filmpje af in het menugedeelte, dus zie je maar een smal strookje šŸ™

  3. Bowie is nog niet langsgeweest. Super zeg dat je die met mij wil delen hihi. Ik dacht (omdat je het vertelde nadat ik een foutmelding per mail kreeg)dat het misgegaan was maar tegelijkertijd heb ik een mail naar iemand verzonden. Die is dus fout gegaan. Waarschijnlijk is Bowie nog onderweg. Is misschien met de NS vertrokken. Kan nog wel effies duren dus šŸ˜‰

    Wanneer krijgen we weer een raadplaat??? šŸ˜‰

  4. Hee da’s ook raar ik kreeg van deze reactie geen melding via de mail dat gebeurt wel eens vaker, mmmm… Heb je Bowie al binnen nu, na ja dat zal wel niet anders had je het vast wel gemeld. Ik probeer het nog wel een keer anders.

  5. Klopt, heb ik ook wel eens. Sinds de laatste update van weblog eigenlijk. Eerst liep dat keurig šŸ˜‰

    Nope, nog niet. Ik ga je zo een mailtje sturen met mijn mailadres šŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.