Hi there

It’s me, still alive…. Photobucket - Video and Image Hosting

Druk bezig met de kerstkaarten en de uitnodiging voor Sabines discofeest op haar verjaardag. Maar ze zijn klaar. Van het weekend hadden we een feest van Rob en Ellie. Ellie werd 40 en ze waren 13 en een half jaar getrouwd. Wij hebben nog even snel een ministukje gedaan. En ze een huwelijksoverlevingspakket cadeau gedaan voor de crisisjaren.

En zondag de verjaardag van Mara en verder busy, busy, busy.
Nog een weekje en het is weer kerstvakantie. We zijn er allemaal aan toe. Al heeft Edwin helaas pas na Sabine haar verjaardag een paar dagen vrij.
Laura is nog niet helemaal de oude. Ze hoest de longetjes uit haar lijf. Kreeg van Astrid het advies om Claritine te geven maar dat hadden ze niet alleen Allergre met blijkbaar dezelfde werkzame stof. Ik heb het idee dat ze iets minder erg hoest vanavond maar de wens is de vader van de gedachte. Ik hoop dat het gauw helpt. Woensdag mag ze de hele dag naar opa en oma want ik mag helpen met de voorbereidingen en het opruimen van de kerstlunch op school. Morgen ga ik alvast samen met Sabine mini-kerst-pizzaatjes maken. Vrijdag schijnt er op de PSZ ook een kerstlunch te zijn. Ik hoop dat Laura dan weer beter is. Weet ook nog niet of ik haar morgen breng.

5 gedachten over “Hi there

  1. He Dinie, ik heb ooit voor Iris ook eens iets anders dan Claretine gekregen. De apotheek zei ook dat ‘t dezelfde werkzame stof was, maar ze deed er niets op. Het was niet dat wat jij kreeg. Ze gaven me dat omdat Claretine niet meer vergoed wordt, maar toen ik terug ging met die andere pilletjes kreeg ik wel Claretine, moest ‘t alleen zelf betalen….maar dan heb je ook wat…NACHTRUST. Ik hoop dat Laura snel opknapt, want ‘t was een vermoeiend hoestje voor der!

  2. @as- het valt nog wel mee met de nachtrust gelukkig maar dat rauwe gehoest was wel zielig. Ze hoest nog steeds, maar lijkt iets minder. Anders ga ik gewoon naar de apotheek. Het heet trouwens AlleGre en die van jou dus ClarItine. Na ja we’ll see.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi there

It’s me, still alive…. Photobucket - Video and Image Hosting

Druk bezig met de kerstkaarten en de uitnodiging voor Sabines discofeest op haar verjaardag. Maar ze zijn klaar. Van het weekend hadden we een feest van Rob en Ellie. Ellie werd 40 en ze waren 13 en een half jaar getrouwd. Wij hebben nog even snel een ministukje gedaan. En ze een huwelijksoverlevingspakket cadeau gedaan voor de crisisjaren.

En zondag de verjaardag van Mara en verder busy, busy, busy.
Nog een weekje en het is weer kerstvakantie. We zijn er allemaal aan toe. Al heeft Edwin helaas pas na Sabine haar verjaardag een paar dagen vrij.
Laura is nog niet helemaal de oude. Ze hoest de longetjes uit haar lijf. Kreeg van Astrid het advies om Claritine te geven maar dat hadden ze niet alleen Allergre met blijkbaar dezelfde werkzame stof. Ik heb het idee dat ze iets minder erg hoest vanavond maar de wens is de vader van de gedachte. Ik hoop dat het gauw helpt. Woensdag mag ze de hele dag naar opa en oma want ik mag helpen met de voorbereidingen en het opruimen van de kerstlunch op school. Morgen ga ik alvast samen met Sabine mini-kerst-pizzaatjes maken. Vrijdag schijnt er op de PSZ ook een kerstlunch te zijn. Ik hoop dat Laura dan weer beter is. Weet ook nog niet of ik haar morgen breng.

5 gedachten over “Hi there

  1. He Dinie, ik heb ooit voor Iris ook eens iets anders dan Claretine gekregen. De apotheek zei ook dat ‘t dezelfde werkzame stof was, maar ze deed er niets op. Het was niet dat wat jij kreeg. Ze gaven me dat omdat Claretine niet meer vergoed wordt, maar toen ik terug ging met die andere pilletjes kreeg ik wel Claretine, moest ‘t alleen zelf betalen….maar dan heb je ook wat…NACHTRUST. Ik hoop dat Laura snel opknapt, want ‘t was een vermoeiend hoestje voor der!

  2. @as- het valt nog wel mee met de nachtrust gelukkig maar dat rauwe gehoest was wel zielig. Ze hoest nog steeds, maar lijkt iets minder. Anders ga ik gewoon naar de apotheek. Het heet trouwens AlleGre en die van jou dus ClarItine. Na ja we’ll see.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.