Het vliegt en het…

Tja het weekend vliegt weer voorbij maar wat eigenlijk niet.

Laura heeft gelukkig maar 1 nachtje gespuugd en was gisteren nog wel aan de diarree. Ben wel alleen naar een verjaardag gegaan hoor, want het besmettingsgevaar was er nog wel. Sabine heeft of last van puberteitsverschijnselen (en ik hoop van harte dat dat haar bespaard blijft zo jong, al komt dat regelmatig voor bij SpinaBifidakinderen)) of ze is toch niet lekker. Ze zegt zelf dat ze zich prima voelt maar ze wil niks doen waar ze geen zin in heeft. Helemaal onredelijk, totaal niet voor rede vatbaar zit ze soms te janken op de bank omdat ze helemaal geen limonade wil maar chohohohohcomel, wat ze dus niet krijgt. Na ja kan ook nog aan de spannende tijd liggen. Wie zal het zeggen.

We kregen gisteravond spontaan visite van Iv en As om een potje te Catannen. Ze waren een weekendje "kinderloos". Het was erg gezellig en het hig erom tussen de dames. Uiteindelijk moest ik toch het onderspit delven door de gewiekste handelsgeest van Astrid. Hahaha ik ben gewoon een watje.

Oma Alie kwam vandaag weer terug van vakantie uit Lanzarote en die hebben we samen met Carla en Frans weer opgehaald. Carla zou haar al ophalen en ik had in mijn enthousiasme geroepen dat wij haar dan misschien wel zouden komen halen. Maar goed ik was even vergeten dat we niet kunnen parkeren met de bus bij Schiphol. En met Edwin zijn auto hadden we het probleem gehad dat xc3xb3f oma xc3xb3f de koffer niet in de auto zou passen. De rolstoel en de koffer kunnen niet samen achterin Dus we gingen allemaal maar. Helaas was er niet veel leuks te zien op het panoramadeck en het was heel ijzog in de wind. Dus we stonden binnen te wachten. Er zijn wel heel veel kleine stevige grijswitte dames met een rode jas zeg. Pffff.
We hebben lekker koffie/thee gedronken bij oma en wij bleven nog heerlijk even een pizzaatje eten. Oma had genoten op vakantie en zag er goed uit. Ik heb weer een nieuw foto-album-programmaatje ontdekt: Porta. Gratis te downloaden ook nog. En het meest ideale vind ik dat je een link heb naar "alles weergeven" en dat je dan lekker snel door alle foto’s kunt scrollen. Al dat geklik altijd…. En je kunt de css pagina helemaal naar je wensen aanpassen. Perfect toch! Maar goed ik heb nu een standaard "skin" gebruikt. Heb ff geen zin/tijd om in de css-sheet te klooien. Maar hier staan wat fotootjes van schiphol. De simpleviewer vind ik er erg mooi uitzien trouwens (die heb ik niet gebruikt) maar dan moet je weer klikken.

4 gedachten over “Het vliegt en het…

 1. Het is ook wat voor die kleintjes. Het is zo moeilijk om aan te geven wat er aan scheelt en wij moeten ook maar gissen he? Hier is dat over maar ze waren tot minstens halverwege januari opgefokt van al die feestdagen enzo.

  Jammer dat er niet zoveel te zien was op het panoramadeck! Maar om er nou helemaal weg te waaien om een glimp op te vangen is ook al zoiets.
  Ik ga eens ff spieken bij dat foto-album-programmaatje…wie weet waar ik het nog eens voor kan gebruiken? πŸ˜‰

 2. Hoi Dinie,
  je hebt gelijk hoor dat ik in mijn logje nog lang niet alles heb verwoord wat er 8 jaar geleden is gebeurd met Justin….ik geloof dat ik er wel een boek over zou kunnen schrijven over alles wat daarna nog is gebeurd met onze kleine grote man en qua gezondheid in ons gezin…

  maar fijn dat het met laura weer beter gaat
  en ik denk zelf dat het met Sabine ook te maken heeftmet de drukke dagen rond sinterklaas en alle spanning….Justin is helemaal door het dolle heen in de maand december.

  Jammer dat er op schiphol niet veel te zien was…
  ik ga binnenkort eens kijken naar dat nieuwe programmaatje….is het ook iets voor a-technische mensen?
  nog een fijne maandag verder toegewenst

 3. Was zeker erg gezellig jongens en de overwinningsroes werkte nog even heerlijk na, of was het de wijn. Handig fotoprogrammaatje. Ik ben gisteren nog een paar uurtjes bezig geweest om de sintfotoos van school met webalbum generator op de site te krijgen pffff, wordt tijd voor wat anders!

 4. Ik heb hem maar vast gedownload, dan ga ik later wel weer ff klooien met foto’s πŸ˜‰ Ik moet ook nog aan die jeweetwellog verder :S
  Van die van jou kreeg ik trouwens nog een mailtje vandaag klopt dat? πŸ™‚
  Bij die vodafonepaal (schiphol) daarnaast stonden wij dus laatst met Jens dat hij de hele tijd “ooooh” riep over die lichtreclames πŸ™‚ En hoeveel dametjes met grijs haar en rode jasjes hebben jullie nou meegeomen? Misschien zat de kerstman er wel bij! hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.