Aan de beurt

Nou het is weer raak bij ons. Ik ben neit lekker maar dat is nog te doen. Vandaag geen tijd om ziek te zijn. LAura moest naar de PSZ en ik onderwijl haar inschrijven bij de basisschool. Sabine bleef thuis want die had de race, of dat nou komt door het spoelen dat nie tlekker ging of door dezelfde virus is niet helemaal duidelijk. Nadat we Laura hadden afgehaald gingen we meteen door naar Amsterdam om de beugels te laten repareren. Gelukkig was de diarree van Sabine niet zo erg dat ik haar om de haverklap moest verschonen maar handig was het ook niet. In de tussentijd dat de beugels in reparatie waren gingen wij winkelen en toen werd ik gebeld dat het vandaag niet meer lukt of ik dan maar maandag wilde afhalen. Ja daaaaag.  Maar goed uiteindelijk is het toch opgelost. Laura was al af en toe aan het jammeren dat haar buik zo zeer deed en ze hoest al de hele week. Vanavond begon ze flink over te geven en dat doet ze nu nog steeds. Dan wordt ze huilend wakker omdat ze moet spugen. Het is nu dan ook echt groen. Arme grietje…en het zit bij mij ook aardig hoog al heb ik nog niet echt neiging tot kotsen. Zo zielig dat ze daar als een zielig hoopje ligt te jammeren en je eigenlijk niks voor haar kan doen. Sabine voelt zich (zoals gewoonlijk) niet ziek. Ze is wel pieperdepiep maar dat is meer vermoeidheid en spanning vermoed ik. Ze vond het erg interessant om een rondleiding door de school te krijgen maar wil toch liever op Heliomare blijven. HEt is een leuke niet zo grote school dus wie weet toch regulier voor haar over een paar jaar. Maar dat zien we dan wel weer. We hebben vanmorgen tussen de bedrijven door ook nog even de kerstboom opgezet. Het versieren zal langzaam maar zeker op gang komen. Al ben ik bang dat Sabine niet zo gemotiveerd is. Dus waarschijnlijk niet een geheel creaboom. Ze begon wel te glimmen bij het zien van al dat glitter en glimspul dat ze mag gebruiken voor de creaties maar echt enthousiast was ze niet. We’ll see. De boom is helemaal niet zo groot. Ik heb hem zelf maar op een tafeltje gezet. Maar wel mooi hoor!

3 gedachten over “Aan de beurt

  1. heel veel beterschap aan die kant zeg!
    Hier is alles nog rustig (snel afkloppen maar he?) maar we kunnen ook geen zieken gebruiken want morgen is Justin jarig en wordt al weer 8
    volgend weekend gaan we d eboom zetten dan hebben we het kinderfeestje ook achter de rug

  2. O jeetje toch…ik kan me die logjes nog goed herinneren van de laatste keer spuitluiers. Lijkt nog zo kort geleden!

    Van harte beterschap dus!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.