Teken van leven

Nou dat houdt niet over met mij. Ik ben te druk bezig met van alles en nog wat willen en doen.
Ten eerste ben ik druk doende met allemaal sitejes en oude filmpjes (erg leuk trouwens weer) en natuurlijk moet alle Sintstuff weer keurig in de doos naar zolder.
Vanmiddag heb ik op de valreep nog even geholpen met de kerstversiering op school bij Sabine. Sabine reed met mij mee terug (vanzelfsprekend ;)) en toen hebben we oma en Laura opgepikt en hebben we even gekerstshopt bij Intratuin. Een nieuwe kunstboom mxc3xa9t lichtjes er al in. Ben ik daar weer vanaf van al dat gewirwar van draden en lampjes. Onze oude boom hebben we inmiddels al weer een jaartje of 15. Voor dit (mega)huis is hij eigenlijk altijd een beetje aan de kleine kant geweest . 1.50 m slechts. maar met ons kleine slopertje vonden we het veiliger om de boom nog een keer op de tafel te zetten. Dit jaar dus wel een grote boom , maar zonder "gevaarlijke" ballen deze keer. Ik heb het plan opgevat om met de meiden de boom zelf te versieren met allemaal eigengemaakte bling-bling en knutsels. Vandaar dat ik hem deze keer meteen na Sinterklaas wil neerzetten. Dan hebben we nog even de tijd. Morgen zetten we hem in elkaar al is dat een fluitje van een cent. Hij is inklapbaar. Die andere moesten we nog takje voor takje insteken maar deze niet. Wat een gemak. En maar liefst 1.85 m.
klik voor groterVan die lieve goede Sint heb ik een boek gehad: "Basiscursus Flash MX 2004" en daar ben ik nog net niet in begonnen maar heb wel snode plannen. Dus druk, druk, druk.
Dinsdag was het een grote verrassing voor de meiden toen ze een bergje cadeautje zagen met een brief erbij. Sabine heeft hem klik voor groterhelemaal voorgelezen en daarna groot feest. Ze waren nog enthousiaster dan zaterdag. Sabine had op school een stukje gedaan met de klas als de danspietjes.

En ik voel me ineens hondsberoerd worden. Getverderrie hopelijk geen griep. Ik moet morgen Laura inschrijven op haar nieuwe school en daarna naar Amsterdam om haar beugels te laten repareren.
Ik denk dat ik maar mijn bed opzoek.

5 gedachten over “Teken van leven

 1. O jeetje toch…hoe is het nu? Ik hoop dat het maar een klein treiterijtje geweest is. En anders wens ik je meteen beterschap!

  Maareh wat is dat voor een superboom? Die is vast ontwikkeld door een vrouw hahaha (even uitleggen; naar mijn idee tuigen vrouwen ‘m graag op maar laten ze de lampjes liever door een ander in de boom bevestigen. Tenminste als ik de reacties van een eerdere log mag geloven… 😉 Bij mij is het iig wxc3xa9l zo hahaha)

 2. Bij “een stukje gedaan” krijg ik na lang zoeken sabine en een ander meisje die snoep ophalen tijdens st. maarten. Is dat de bedoeling? Die boom is wel erg overdreven groot hoor. Ik begrijp hieruit dat je de kinderen lekker lang bezig wilt houden met versiering maken? ;)Hoest met de griepgolf?

 3. Hoi Dinie,
  ik hoop dat d egriep jou met rust zal laten
  Wij hebben dit jaar sinds jaren weer een echte kerstboom besteld via de scouting onze kunstkerstboom is na 2 verhuizingen helaas op….we hebben er 10 jaar intensief gebruik van gemaakt en deze boom was 1.80 hoog.
  Dit jaar wachten we dus metd e boom zetten totdat justin op 15 dec zijn kinderfeestje heeft gegeven….
  en misschien net voor of na de kerst op zoek naar een nieuwe kunstboom (zijn ze altijd lekker afgeprijsd)voor volgend jaar
  ps een boom waar de lampjes al inzitten klinkt mij als muziek in mn oren want ik mag altijd de lampjes uit de knoop halen

 4. Wij hebben ook zo’n boom met verlichting er al in….superidee…..alleen hebben we een stekkerdoos nodig voor 6 stekkers die aan de lichtjes zitten pppfffff…..Ook dit jaar moeten we het nog hebben van de bling bling uit de winkel ..maar hoop het jaar erop toch gezellig te knutselen met Nicky….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.