Kennen jullie ‘m nog?

Goh, al een tijd niet meer aan gedacht.
Vond het altijd een heel grappige serie. Werd gexc3xafnspireerd door een logje van Linda.
Ook grappig het feit dat ik morgen weer anderhalf uur plaats mag nemen op de stoel van de tandarts. Exc3xa9n van de herinneringen aan deze serie is dat xc3xa9xc3xa9n van beiden Alfred of Nina(?) de dienstmeid ooit met een touwtje om de zere kies aan de deur werd vastgemaakt om hem zo te trekken. En natuurlijk het dronken varkentje waarover ik reageerde bij Linda. Ik weet ook nog dat ik het zo dom vond dat hij in het nederlandse boek Michiel genoemd wordt.

Wie weet nog hoe dit jongetje (en zijn zusje) heette? En niet spieken bij Linda;).

klik voor groter

8 gedachten over “Kennen jullie ‘m nog?

  1. Eeeeeemieeeeeel!! (zoals zijn vader dat altijd riep, hahaha) Dit was xc3xa9cht zo’n leuke serie! Heette zijn zusje niet Anna??
    En dat met die kies weet ik nog, dat vond ik toen zo bruut hoe ze met haar deden, hahaha! Heb jij nu ook zo’n theedoek om je hoofd?? πŸ™‚ Nee, dat is lullig … sterkte bij de tandarts!

  2. Ja, da’s nu eens een serie die ze van mij mogen herhalen. Toen een vriendin van mij beviel van haar zoon, Emiel, kwamen er ook een hoop herinneringen aan die serie omhoog. Die scene van die kies zie ik zo nog voor me, en dat mooie taaltje, prachtig. Even googlen voor een scene, wie weet!

  3. nou ja zeg! hahaha manlief komt net thuis uit zn werk ziet je plaatje en roept ohw das Emiel ik trek een raar gezicht met een groot vraagteken erop en manlief zegt ja dat was een tv serie

  4. @Abby-Hahaha ja dat soort dingen maakte een hoop indruk. En het viel mee bij de tandarts, ik hoefde nog geen kroon maar een vullingrevisie.
    @Astrid-ja van mij mogen ze hem ook wel herhalen en het was ida idd
    @Miranda-Jij hebt toch wel een hoop vraagtekens op je gezicht staan, hxc3xa8 bij alles wat ik neerschrijf πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.