Emil

Hier staat tot mijn grote verrassing een filmpje van de begintune van de eerste serie.

Ben gelijk ook even gaan googlen op de namen van de acteurs. Emil heette Jan Ohlsson en ik denk dat ik een vrij recente foto van hem heb ontdekt. Zo te googlen doet hij niets meer in de showbizzwereld. Op de ene foto staat hij samen met een meisje van een paar jaar ouder. Iemand een idee wie dat is?

klik voor groter
Ha ik vond hem zo klein toch een stuk schattiger, jij?

klik voor groter

12 gedachten over “Emil

 1. Hij was als jongetje idd een stuk leuker πŸ˜‰
  En is dat meisje soms pipi?

  ps: hopelijk staat mijn reactie er nu gewoon 1x! (en niet 3x zoals bij de vorige)

 2. Hij was als jongetje idd een stuk leuker πŸ˜‰
  En is dat meisje soms pipi?

  ps: hopelijk staat mijn reactie er nu gewoon 1x! (en niet 3x zoals bij de vorige)

 3. Hij was als jongetje idd een stuk leuker πŸ˜‰
  En is dat meisje soms pipi?

  ps: hopelijk staat mijn reactie er nu gewoon 1x! (en niet 3x zoals bij de vorige)

 4. Hij was als jongetje idd een stuk leuker πŸ˜‰
  En is dat meisje soms pipi?

  ps: hopelijk staat mijn reactie er nu gewoon 1x! (en niet 3x zoals bij de vorige)

 5. Als kind was hij echt veel leuker en dat varkentje, tja dat maakt het helemaaal goed πŸ™‚ het was echt een hele leuke serie

  Ik las bij Abby dat je kerstlampjes op batterijen zocht….ze zijn onder andere bij het Kruidvat te koop…ook veel doe het zelf zaken hebben en Blokker had ze ook πŸ™‚ (weet ik dankzij mijn hulp die zocht ze namelijk ook)

 6. @Abby-zoals je ziet is je reactie weer twee keer. Ik denk dat ie gewoon doorkomt zonder code. Probeer het eens af te sluiten voor je die code moet invullen dan staat hij er misschien ook wel.
  En je hebt gelijk. Het is Pippi

 7. @Peetje- Hahaha, tja niet helemaal uit mijn tijd dacht ik. Scheelt wel een jaartje of 10 dus het zal wel herhaald zijn ooit.
  Ik vind het geweldig om al die ouwe koeien uit de sloot te vissen en dan te kijken hoe ze opgedroogd zijn.

 8. Hoi Dinie,

  volgens mij schelen wij een aantal jaartjes…of heb ik dat mis? mijn geboortejaar is 1974 zou dat de oorzaak zijn van de vele vraagtekens op mn gezicht? alhoewel mijn man van 1970 is en die emil meteen herkende

 9. Hahaha ja Miranda ik wist al dat wij een paar (8) jaartjes scheelden hoor! Dus het is niet xc3xa9cht vreemd dat onze memories niet hetzelfde zijn πŸ˜‰

 10. Oh hihi…die was vroeger inderdaad stukken leuker! Leuk om dat allemaal op te zoeken he? Jammer dat ik een boel van die dingen weggegooid heb. Maar goed, die zijn vast nog op google te vinden πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.