The making of….

Nou we hebben onze handen wel uit de mouwen gestoken vorige week na mijn inspirerende onverwachte hulpavondje Sintversieren bij Heliomare op school.

Ik had alvast twee kratjes ingepakt in omgekeerd behang. Sabine plakte daar papieren bakstenen op. Gelukkig hadden we precies de goede maat kasten gekocht bij Ikea want de kleinste heb ik opgevouwen tot plank en ook ingepakt in behangpapier. Deze gewoon wit gelaten. De schoorsteen hebbeb we gemaakt van de kastendoos in origineel formaat. En geloof het of niet; hij past er precies tussen. De kast staat nu ook meteen goed klem, dat probleem ook meteen opgelost. Ook de schoorsteen is goed ingepakt in behangpapier en beplakt met "stenen". Op school hadden ze rood en oranje folie gekreukt boven kerstlichtjes neergelegd. Alleen had ik dat nou net ff niet. Wel doorzichtig folie en daarop hebben de dames vlamme geschilderd. De folie heb ik tussen de twee kratje aan de voorkant vastgeplakt en voila:

Het is zo vreselijk gezellig, we zitten gewoon elke avond te zingen voor dat ding!

7 gedachten over “The making of….

  1. Oh dat was een hele klus als ik het zo lees, maar wat leuk om het samen met de meiden te doen en wat ziet het er leuk uit en wat zal dat gezellig zijn…ik denk niet dat Sint en Piet vaak door zo’n mooie schoorsteen komen….het ziet er zo gezellig uit…

  2. Oh dat was een hele klus als ik het zo lees, maar wat leuk om het samen met de meiden te doen en wat ziet het er leuk uit en wat zal dat gezellig zijn…ik denk niet dat Sint en Piet vaak door zo’n mooie schoorsteen komen….het ziet er zo gezellig uit…

  3. Ik ben er ook druk mee hoor! Het meeste werk is denk ik toch de goeie maat dozen vinden. De 2 onderste dozen (waarvan ik nu begrijp dat jij kratjes hebt gebruikt??) in de goeie maat valt niet mee. Ik heb er nu 2 die eigenlijk iets te breed zijn en mijn schoorsteen wordt ook niet zo hoog, want om daar nou een kast voor te gaan kopen, hahaha. Morgen ga ik weer verder want ik ben er nog niet uit hoe dat met die folie zit.

  4. Ik ben er ook druk mee hoor! Het meeste werk is denk ik toch de goeie maat dozen vinden. De 2 onderste dozen (waarvan ik nu begrijp dat jij kratjes hebt gebruikt??) in de goeie maat valt niet mee. Ik heb er nu 2 die eigenlijk iets te breed zijn en mijn schoorsteen wordt ook niet zo hoog, want om daar nou een kast voor te gaan kopen, hahaha. Morgen ga ik weer verder want ik ben er nog niet uit hoe dat met die folie zit.

  5. Wat een werk weer, het ziet er echt fantastisch uit. Hier komt de eerste kerstversiering in de winkels, voelt heel onwerkelijk terwijl het lente begint te worden. De lichte dagen voor de kerst, hmmm…
    Knuffel van ons!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.