Puf puf

Zo nu heb ik twee lege plekken

Wat een dag. Vanmorgen zoals gewoonlijk lekker gezwommen terwijl Laura bij opa en oma was. Daarna snel even wat vijftwaalfartikeltjes ingekocht. Want dat gaat echt niet meer met die kleine dame er bij, die ziet xc3Β‘lles!
Sabine komt thuis met een tand in een doosje. Hoekondertand nummer twee heeft ze eruitgehaald (!) omdat hij los ging tijdens het "appeltje-eten". Snel koken. Zitten we net lekker te eten knalt de stroom eruit. In de hele buurt wel te verstaan. Het was net pikdonker dus wij in het donker op zoek naar lucifers. Gelukkig lagen ze er nog! Dus we hebben gezellig romantisch gedineerd. Al is het wel wat aanmodderen met katheteriseren en zo maar ach dat gaat bijna blindelings tegenwoordig.
De telefoon werkt tegenwoordig ook niet meer zonder stroom dus even mobiel geprobeerd mijn ouders te bellen maar daar kreeg ik een foutmelding. ok geen stroom dus. Toen mijn schoonmoeder geprobeerd. Geen gehoor maar datzelfde had ik bij ons eigen vaste nummer. En terwijl ik aan het ophangen ben knallen ineens alle lichten weer aan. Gelukkig dus maar anderhalf uur geduurd. Ik was nog maar net van de lichtschok bekomen toen de bel ging. En ja…daar waren al onze nieuwe scanner en printer, die ik maandag had besteld. Het zit niet erg mee hier. De printer was al een tijdje niet zo goed en een paar weken geleden gaf ook onze scanner de geest. Heb toch maar niet gekozen voor een all-in-one, maar wel een printer met 5 verschillende inkttanks. En het had heel wat voeten in aarde (ik had zelfs het boekje erbij nodig) maar hij maakt prachtige printjes, zelfs op de normale stand. Nu de scanner nog testen. Ik kom er net achter dat ook daar een negatiefadapter op zit. Kan ik mooi vergelijken met die "echte" van mij. Ben benieuwd of er veel verschil in zit. Maar ik heb nu geen zin meer.
Het zijn geworden de Canon Pixma iP4300 en hij zou randloos moeten printen (ben ik ook erg blij mee) maar heb nog niet uitgevonden hoe hij dat doet. En de scanner is de Canoscan 4400F. Maar goed we zitten dus weer midden in de nieuwe hardware. Eigenlijk moet je er niet twee tegelijk hebben maar je als je dan toch bezig bent….

6 gedachten over “Puf puf

 1. Het heeft idd wel iets romantisch als je geen stroom hebt maar het is toch fijner als je het licht toch zelf kunt bepalen.

  Leuke aankoopjes btw πŸ™‚

 2. Ohhh leuk he, dat uitvogelen van die nieuwe apparaten. Als je niet alles te snel wil natuurlijk hahaha.

  Dat is toch wat wanneer je ineens zonder stroom zit. Dan besef je ineens wat je allemaal gedachtenloos aan en uit zet he?

 3. dan hadden wij vannacht dus nog geluk….alhooewel het s nachts half slaperig ook niet erg makkelijk zoeken is naar de wc in het pikkedonker!

  heel veel succes met het installeren van alles

 4. Dus jij hebt je vijftwaalfcadeautjes al binnen! ;)Maargoed dat de stroom net weer aangesprongen was, anders had je ze niet kunnen uitproberen, dan baal je helemaal! haha.
  Grappig dat bij Sabine nu haar grotemensenhoektanden doorkomen, bij Jens komen nu net de melkhoetandjes door πŸ™‚
  Gelukkig kan ik met Jens nog redelijk onopvallend inkopen doen πŸ˜‰

 5. da’s ook toevallig. Bij ons lag woensdag in Wormerveer alle straatverlichting plat. Gelukkig hadden we binnenshuis wel nog stroom, maar bellen ging ook niet meer. Toch maar een eigen aggregaatje aanschaffen! En die 5/12 inkopen hebben Iv en ik vanmorgen gedaan, bij de Makro, op al het speelgoed 10% korting, en dat terwijl het speelgoed er toch al een stuk goedkoper is. (jammer dat ze niet alles hebben wat de meiden op hun lijstje hebben staan)

 6. Grappig dat Sabine al een tand eruit heeft, krijgt ze vast de tandenfee op bezoek πŸ™‚ Jeetje zeg wat een gedoe met de stroom uitval, wijhebben het vorig jaar eenkeer gehad en dat was lastig….fijn dat je nieuwe printer en scanner zo goed bevallen…altijd leuk om weer met iets nieuws bezig te zijn. Fijn weekend Dinie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.