Alle gekheid op een stokje

OK dan! Het hoge woord is er weer uit. De groep was zo geraden, maar het kostte deze keer wat meer moeite om het liedje te raden. Verrassend genoeg heeft deze keer Astrid "gewonnen". En ik ben blij dat ik je een trip to memorylane heb kunnen bezorgen en dat je het nog leuk vond ook.

Het was dus Een stapje terug (in de tijd deze keer) . Hoewel de nummers erg op elkaar lijken kan ik ze bij nog wel uit elkaar houden. IK heb bij mijn speurtocht op google images minder succes gehad maar heb nu eens ilse afbeeldingen gezocht en zowaar kwam ik er achter dat de bewuste spetter van de groep Chris heet en dat hij zijn donkere lokken ver achter zich heeft gelaten. Ik denk de tand des tijds maar wie weet ook de tondeuse aan het werk.

En hier natuurlijk de hele song te beluisteren.

De officixc3xable site drives me mad en hij is ook helemaal niet volledig. Kortom het slaat nergens op als is hij in flash. Onze kanjer heeft ook een eigen space en ik geloof dat ik nu ook snap waar ze de groepsnaam vandaan hebben wat een rommelige zooi allemaal. En geloof me, wat rotzooi betreft ben ik veel gewend
Hij lijkt vrij normaal tussen de rest van de band maar zo te lezen was het een echt enfant terrible.

4 gedachten over “Alle gekheid op een stokje

  1. Ik herken hem gelijk weer! Nee niet die kale ‘knapperd’, maar die lange die ik altijd leuk vond. Grappig eigenlijk, ik heb daarna 2x een vriendje gehad die er heel veel op leek ;)hahaha

  2. Leuk is dat altijd om te zien hoe ze er nou bij lopen. Ik heb eens een club gehad bij clubs.nl over dingen uit de jaren 70/80 en daar zocht ik altijd plaatjes bij van nu. Is zo grappig om te zien of je er nog iets van herkent. Jammer genoeg heb ik alles weggegooid šŸ™

  3. Hoezo “verrassend genoeg”?! Mijn meiden zeggen altijd:”jeetje mam jij kan ook altijd elk liedje meezingen” en dat zijn dan altijd de liedjes uit the 80’s, die nu vaak in een modern jasje gezet (gejat) worden. Maar eerlijk is eerlijk, de titels van de liedjes, de bands???….mijn geheugen laat mij regelmatig in de steek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.