Who’s this?

oude liefde

Ergens vorig jaar heb ik er al eens een logje aan gewijd. Dus voor de trouwe bezoeker….een makkie

Toen ik ongeveer Sabine haar leeftijd had was ik ernstig in love op een popster. Dat popsterretje was overigens niet vxc3xa9xc3xa9l ouder dan ik hoor.
Mijn vader plaagde me ermee en ik gaf natuurlijk niet toe dat ik "tot over mijn oren" was.
Nu begrijp ik waarom ik hem toen zo leuk vond.
Zijn broers (en zus) waren in die tijd ook vrij succesvol.
Deze foto van hem is op latere leeftijd dan ten tijde van de hit die ik bedoel.

Iemand enig idee?????

9 gedachten over “Who’s this?

 1. Oh erg hoor maar ik weet het volgens mij wxc3xa9xc3xa9r. Ik kan me vergissen in de voornaam maar is dat niet Jimmy Osmond??? Ik kan me die log inderdaad nog heel goed herinneren. Volgens mij stonden er toen meer dingen in over vroeger?

 2. Ik dacht Donny Osmond, vond ‘m ook zooooo lief! De broertjes lijken zo op elkaar! Ik las dat The Osmpond brothers volgend jaar al hun 50 ste jubileum gaan vieren.

 3. Hi Dinie,
  Volgens mij is het Donny Osmond inderdaad. Heb ik ooit in een grijs verleden, toen ik productie deed voor KOffietijd nog eens ontmoet. Ontzettend aardige vent met een enorme dosis humor. En in tegenstelling tot heel veel eendagsvliegjes uit de showbizz heel erg makkelijk en relaxt om mee te werken. En zijn looks is ie nog steeds niet kwijt, of vind je van wel? Ik las dat je de titel kwijt was van mijn tweede single? Dat was ‘Wil je met me mee of blijf je liever thuis’….of was het toch een andere vrolijke Dennis?
  Groetjes,

 4. @ Emmelinda- Wxc3xa9xc3xa9r goed het begint saai te worden 😉
  @Linda- ach er zijn belangrijkere dingen in het leven toch?
  @Ria-helemaal goed!
  @As- nee as, het was niet Donny
  @Abby- ook niet goed opgelet Abby! 😉
  @Dennis- hee dank je dat was idd het goede nummer, ik weet het weer helemaal. Ik werd er helemaal vrolijk van! hahaha
  En nee het was dus niet Donny maar Jimmy!

 5. Ik zag het meteen aan de foto dat het er een van de Osmonds was. Alleen zou ik verwachten dat het Donny was maar ik meende me te herinneren dat het juist NIET zo was. Klopt dus. Jippieeee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.