Sportdag Heliomare

Zo mama is gevloerd. Nou ja da’s wel ietwat overdreven maar ik heb wel besloten dat het vanavond niet laat gaat worden.

Ik heb de hele dag geholpen bij de sportdag van Heliomare. Nou is dat niet echt beulen of zo (hoewel ;)) maar het is wel vermoeiend. Het was erg leuk. Dit jaar mocht ik weer bij een spelletje helpen samen met een andere vader. Het sleepbootspel; daarmee moesten ze een rola (plank op wieltjes) met een touw achterzich aan trekken, wel of niet met "ballast" . Ik heb 203 (!) foto’s gemaakt dus dat ga ik echt vanavond niet meer doen. Die komen wel weer op de site die ik gemaakt heb voor mijn foto’s van Heliomare.

klik voor groter

Hier wel een fotootje van Sabine hard aan het werk bij "mijn" spelletje. Sabine was echt helemaal gesloopt. Ze zat bijna te slapen in de auto en (geloof me) dat gebeurt nooit. Voor het laatst toen ze twee was volgens mij. Vanavond moesten we ook nog zwemmen. En de laatste tijd is Edwin flink aan het trainen op haar slag en de meters die ze moet maken voor B en zwemt ze bijna een uur flink door. Vandaag mocht ze na een half uurjte lekker spelen in het warme ondiepe badje. En ik ben nog een paar keer met haar van de glijbaan gegaan. Heerlijk.

Laura was de hele dag bij mijn ouders. Oma heeft haar ook naar school gebracht en gehaald. Dat vond ze erg interessant al zei ze wel dat ze me zo erg had gemist (smelt, smelt, ik vergeef haar alles weer 😉 )

4 gedachten over “Sportdag Heliomare

 1. Wat een bikkel is Sabine toch he!! En dan nog zwemmen ook ‘s avonds, maar lekker met mama op de glijbaan is dan ook wel weer ontspannend natuurlijk 😉

 2. hoi dinie,

  jullie zullen allebei erg moe geweest zijn…en je hebt zo te lezen flink wat foto s gemaakt
  en daarna ook nog zwemmen? de spierballen zijn dus flink getraind

 3. Hoi allemaal,

  Wat grappig dat ik zo vaak jullie site tegen kom als ik weer eens wat moet opzoeken op het internet.Ik kijk dan meestal toch wel even.Knap stukje werk zo alles bij elkaar en erg leuk om zo af en toe Sabine d’r snoetje nog eens te zien.
  Succes verder en de groetjes van Mariette de moeder van Walter Jongkind.(walter zit nu al voor het tweede jaar in Beverwijk)

 4. Kan me voorstellen dat Sabine moe was zeg, jeetje die heeft gewoon topsport geleverd als ik het zo lees, knap dat ze ook nog eens ging zwemmen…ben wel erg benieuwd naar je foto’s hoor…:-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.