Beetje duf

Het valt me alles mee vandaag. Al kostte het me vanmorgen wel moeite om om kwart over 6 fris en fruitig Sabine te spoelen. Het tillen van Sabine lukt nattrulijk wel maar het benodigde luie zweet brak me uit en ook werd ik misselijk en knalde mijn hoofd een beetje uit elkaar. Maar na een paracetamolletje was dat zo weer over. Ik ben nu wel half slaperig hoor. Maar moet zeggen dat ik toch blij ben met wat ik vandaag toch allemaal nog heb kunnen doen.;)

De kermis was feest. De planning was iets gewijzigd. Ik ben een uurtje later te kermis gegaan, want om een uur of drie kreeg ik een telefoontje van Abby dat ze in Castricum reden, dus dat was een gezellig onverwacht bezoekje. In alle hectiek ben ik helemaal vergeten om foto’s te maken.

klik voor groter

Vanmorgen was Hannie hier en hebben we met Naomie en Laura alvast handafdrukjes gemaakt in het zand voor het cadeautje voor opa (mijn vader) die vrijdag 64 wordt. Daar hebben we gips in gegoten en het ziet er echt heel leuk uit. Vanmiddag mag Sabine nog even en dan kunnen we het gaan inlijsten. Ik had een 3D-lijst gekocht bij Kruidvat en daar de stenen die er in hoorden uitgesloopt. Ik moet nu nog even drie foto’s maken voor achter de handafdrukjes. Helaas kan het niet in een stuk want de lijst is langer dan A3.

6 gedachten over “Beetje duf

 1. Leukdat er zomaar onverwachts bezek kwam, dat vind ik zelf ookalt ijd erg leuk…. Gelukkig viel het mee vanochtend, och als je maar plezier hebt gehad toch? 😉
  Wat een ontzettend leuk cadeau hebben jullie bedacht zeg, daar zal je vader vast heel erg blij mee zijn.

 2. Gelukkig viel het mee met de houten kop 🙂 Je ligt nu vast al lekker te knorren, hahaha Maargoed dat ik nog ff gauw een foto gemaakt heb he?! 😉
  Leuk idee trouwens die handafdrukjes van de kleinkinderen, dat wordt vast opa’s mooiste verjaardagscadeau!

 3. Hihi ja ik heb het bewijs al op de weblog van Abby gezien 😀 . Wat leuk zo onverwachts!

  Die handafdrukjes vind ik schattig. Marc kreeg er eens eentje op een vaderdag. ik vond het zooooo lief! 😀

 4. Weet je wat jij eens moet doen…al die ideetje bundelen en uitgeven….
  tjonge zeg….leuke ideetjes voor kadootjes,leuke uitjes,leuke ideetjes voor regenachtige dagen,leuke verjaardag ideetjes…..daar kun je grof geld mee verdienen !!!!!

 5. @ Linda– Ja dat was erg gezellig. EN ik hoop dat mijn vader er blij mee is.

  @ Abby– ja die houten kop was maar even gelukkig 😉

  @ Emmelinda– ja zo’n handafdrukje blijft leuk!
  @ Peetjes– ja een boek, ook leuk. We zijn wel bezig (in ons hoofd) met een ideetje voor een internetwinkeltje voor kraamcadeautjes en andere creatieve persoonljke cadeautjes. Wie weet dat er volgend jaar professioneel geknutseld gaat worden 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.