7 gedachten over “Kastanjeknutsels

 1. Leuk!!! Die mooie spinnewebben kun je mooi voor halloween gebruiken ๐Ÿ˜‰
  (offtopic, gek, je berichtje stond helemaal niet in mijn rss)

 2. Ohhh die spinnenwebben blijven leuk om te maken he? Vond ik als kind al. Jammer dat mijn meiden er niks meer mee doen. ๐Ÿ˜‰

  Je kopfoto is prachtig geworden! Heb je er lang op moeten mikken om die letters op de juiste plek te krijgen of viel het wel mee?

 3. OOOh wat leuk !!!!
  Dat gaan wij zeker ook nog doen als onze uk wat groter is…
  Want ik vond dit vroeger ook erg leuk !!!!!!

  Je hebt echte scouting meiden….. hihi

  Oohhh wat een mooie kopfoto ….zelf gemaakt ????? wwoooaahahahaha

 4. Je kopfoto is echt super, ik heb er al een paar keer naar zitten kijken, dat lijkt me echt mega moeilijk!
  Wat een ontzettend leuke kastanje knutsels hebben de meiden gemaakt…en leukxc3xa8 foto’s ook ๐Ÿ™‚

 5. @ Abby– nee dat gebeurt mij ook heel vaak. Welke gebruik jij nu. Ik had eerst Amphets desk, daarna Feedreader en nu Rssreader, maar ik ben over alledrie niet helemaal tevreden, de laatste twee kan ik niet in een nieuw venster laten openen grrrr en soms krijg ik pas een halve dag later een nieuw bericht in de picture. Vreemd!
  @ Emmelinda Kom trommel je meiden eens op voor een knutselmiddagje met mama for old times sake ๐Ÿ˜‰ En dat mikken viel wel mee want ik heb gewoon de letters groter gemaakt tot ze pasten op het blokje. (en bedankt natuurlijk 8))
  @ Linda– dank je het lijkt trouwens moeilijker dan het is.
  @ Peetjes– Hahaha grapjurk. En ik heb scouting meiden? LEuk ik heb daar niet al te veel kaas van gegeten, maar ik leer snel ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.