Feestje op de PSZ

Het was een groot succes en Laura genoot serieus van haar feestje.

Morgen nog een klein filmpje. Ik ga nu slapen. Ik heb net 4 maanden achterstallige mail weggewerkt van de SpinaBifidaMaillijst. Ik ben moehoehoe

6 gedachten over “Feestje op de PSZ

 1. OOohhh wat ben ik lang niet geweest zeg….heb helemaal de verjaardag van jullie kleine”grote” meid gemist……

  Maar gelukkig hebben we de foto’s nog …..

  Alsnog gefeliciteerd !!!!!!!!!!!

 2. OOohhh wat ben ik lang niet geweest zeg….heb helemaal de verjaardag van jullie kleine”grote” meid gemist……

  Maar gelukkig hebben we de foto’s nog …..

  Alsnog gefeliciteerd !!!!!!!!!!!

 3. Ohhh wat zit ze daar lief! Wat een schatje toch ook hahaha. Fijn dat ze het zo naar haar zin gehad heeft! (moet er zelf niet aan denken om twee keer mijn verjaardag te vieren. Niet vanwege de leeftijd maar vanwege het georganiseer ghehehe)

 4. Ohhh wat zit ze daar lief! Wat een schatje toch ook hahaha. Fijn dat ze het zo naar haar zin gehad heeft! (moet er zelf niet aan denken om twee keer mijn verjaardag te vieren. Niet vanwege de leeftijd maar vanwege het georganiseer ghehehe)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.