Laura op haar best

Die kleine smurf van ons heeft af en toe uitspraken!

Hier is er xc3xa9xc3xa9n die we tegenwoordig vaker horen dan ons lief is, maar hij blijft grappig.
Ze gebruikt hem vooral voor een snoepje maar ook als zij iets anders wil en wij nee zeggen.

Een tijdje kon Laura geen "K" zeggen net als Sabine. Laura deed het uiteindelijk wel een jaar eerder dan Sabine alleen deed Sabine het toen ze 3 was nooit meer fout. Bij Laura zei ze bij woorden met de "K" in het midden keurig een "k" en ook zo bij nieuwe woorden. Maar Kaas bleef gewoon Taas en Koffie bleef Toffie. Maar het grappige is dat we af en toe een tosti eten. En om de xc3xa9xc3xa9n of andere reden kan ze dat niet anders uitspreken dan Kosti. Hilarisch!

9 gedachten over “Laura op haar best

 1. Ohhh wat klintk dat lief xc3xa9n overtuigend vragend hahaha. Kun je dat weerstaan? Ghehehe. Maareh…wat zegt ze nou op het laatst?

  Grappig dat ze dan ineens wxc3xa9l de K kan uitspreken he? Ghehehe

 2. Ohhh wat klintk dat lief xc3xa9n overtuigend vragend hahaha. Kun je dat weerstaan? Ghehehe. Maareh…wat zegt ze nou op het laatst?

  Grappig dat ze dan ineens wxc3xa9l de K kan uitspreken he? Ghehehe

 3. Kan je het niet verstaan. Ik had het opgenomen met mijn mobieltje. Ze zegt: “Maar ik ben toch een lieven zus, dan mag ik toch een snoepje”

  En ze kan de K al ruim een jaar zeggen maar die oude woorden bleven zo.

 4. Kan je het niet verstaan. Ik had het opgenomen met mijn mobieltje. Ze zegt: “Maar ik ben toch een lieven zus, dan mag ik toch een snoepje”

  En ze kan de K al ruim een jaar zeggen maar die oude woorden bleven zo.

 5. Dat laatste woord versta ik ook niet, wat zegt ze daar nou? Wel schattig dat stemmetje 🙂 Mika kan de L niet goed zeggen en ook weer wxc3xa9l in het midden van het woord! Grappig is dat toch 🙂

 6. Toen Lisanne 2 en een half was zij ze tegen de prullebak –> prulllllllllebak (Met haar tong al heen en weer gaand tegen haar bovenlip…
  Dat vonden mensen bij de Mac Donalds zo grappig dat ze menig rietje bekertje of servetje erin mocht gooien als ze de vraag goed had “waar moet dit in ?? ” prullllllllllllebak…. Nu zijn we het voor de grap Nicky aan het leren maar die weet waarschijnlijk beter hahahahahaha

 7. hahaah hij is geweldig dinie
  en onze jongens hadden allebei hetzelfde euvel die konden allebei de L niet zeggen dus jeremy kwam op een gegeven moment mamaaaa ik heb me gesneden aan het gras !!
  vingertje kapot en ik maar denken aan het gras kan je je niet snijden toch? nee hoor het was glas…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.