Toppertje

Nog even een "slaapmutsje". Hahaha

Ik zat even uit mijn dak te gaan met mijn koptelefoon op. Lekker zomerliedje en het was mooi weer toch. Maar het leukste vind ik dat interview achteraf. Het lijkt wel een persiflage. Die accenten van de zangers xc3xa9n van de presentator. En dan ook nog die opmerking over "nummertje gemaakt op de zolderkamer" Het had zo uit de show van Najib kunnen komen.

Kijk maar even en geniet hahaha deze link werkt niet meer geen idee waarom, maar hier staat ie ook.

Hier zijn die gasten op bezoek bij Claudia de Breij ook wel grappig, ze zijn slimmer dan ze lijken

9 gedachten over “Toppertje

  1. Hahaha ik vind het hele nummer sowieso een giller. Ken je dj Sven en Miker (G?) nog met de Holiday rap? Hahaha daar doen deze twee me sterk aan denken. Die waren ook zo “fout”. Terwijl het nummer wel de hele dag in je hoofd blijft hangen ghehehe

  2. Hahaha ik vind het hele nummer sowieso een giller. Ken je dj Sven en Miker (G?) nog met de Holiday rap? Hahaha daar doen deze twee me sterk aan denken. Die waren ook zo “fout”. Terwijl het nummer wel de hele dag in je hoofd blijft hangen ghehehe

  3. Hahaha ja heeeerlijk dat zomernummer. Wij gingen dat jaar naar Benidorm. Edwin, twee vrienden en ik. Net als yeah yeah yeah van wham. Het is fout maar je raakt er wel van in zomerstemming ๐Ÿ˜‰

  4. Hahaha, lachen die gasten he ๐Ÿ™‚ Als ik ze zo hoor praten moet ik gelijk weer denken aan mijn schooltijd… Weer gouwe ouwe dus ๐Ÿ™‚ Vanaf mijn 13e woonden we in A’dam, dus ik moest even wennen toen ik op school kwam. Lekker leeftijd ook om er bij te komen (NOT) Iedereen praatte me na omdat ik ‘bekakt’praatte :S Gevolg: na 2 maanden klonk ik net als de rest! (is er nu gelukkig weer af hoor!)Heb er nog een filmpje van …

  5. Ja gelukkig idd. Men denkt soms dat ikook uit A’dam kom, heb er wel 16 jaar gewerkt maar niet xc3xa9cht adamse collegae. Toch betrap ik mezelf er wel eens op dat ik sommige woorden plat (pxc3ยกn ofzo) uitspreek. Maar in het oosten des lands werd mij verweten dat ik zo bekakt praatte. Het is ook nooit goed. ๐Ÿ˜‰ Dat hele erge adamse accent (net als bij “hun hierboven” vind ik altijd zo lachwekkend net alsof het nep is. weetjewel mxc3ยกnn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.