Weer naar school

Nou dat zal nog wat worden om die meiden van mij weer in het gareel te krijgen de komende week. Morgen is Sabine haar eerste schooldag in groep 4 en dinsdag mag Laura weer naar de Peuterspeelzaal. Ze hebben er wel zin in hoor, maar om nou te zeggen dat ze er helemaal weer aan toe zijn. Ze hebben zich nog geen moment verveeld.

Sabine is niet in bed te krijgen en zegt de heel tijd dat ze niet kan slapen. In de vakantie heeft ze ook niet echt bijgeslapen behalve het afgelopen weekend (9.15 en 8.15, een record de rest van de vakantie was het altijd voor 7 uur, behalve de vertrekdag en toen versliepen we ons dus een uur, de dames sliepen toen uit tot 8 uur)

Morgen is het gelukkig ook niet meteen weer 6.15 uur, want ik breng haar even weg en dat scheelt al gauw drie kwartier.

Aan de ene kant weer lekker hoor dat ze weer naar school gaan, scheelt mij een hoop energie van scheidsrechtertje spelen en bezigheidstherapie, maar het was ook wel heerlijk relaΓ­. Het is ondanks de slechte laatste week (voor ons dan maar 1 ;)) een heerlijke vakantie geweest.

4 gedachten over “Weer naar school

  1. Hahaha dat is hier ook altijd na een vakantie. Ze slapen toch al zo slecht in maar dan al helemaal! Tegen de tijd dat ze eindelijk slapen kunnen ze er weer bijna uit πŸ˜‰

  2. Hahaha dat is hier ook altijd na een vakantie. Ze slapen toch al zo slecht in maar dan al helemaal! Tegen de tijd dat ze eindelijk slapen kunnen ze er weer bijna uit πŸ˜‰

  3. Spannend voor het eerst in groep 4! Helaas voor Mika nog niet naar school πŸ™ Maar ik moet positief denken, want anders krijg ik weer van die natte ogen πŸ˜‰ We starten woensdag pas dus. Succes morgen met weer in je ritme komen!

  4. Spannend voor het eerst in groep 4! Helaas voor Mika nog niet naar school πŸ™ Maar ik moet positief denken, want anders krijg ik weer van die natte ogen πŸ˜‰ We starten woensdag pas dus. Succes morgen met weer in je ritme komen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.