Uitnodiging Laura

klik voor de echte

Het was even twijfelen tussen haar hartsvriend Eeyore of haar nieuwe vriendinnetje Tinkerbell, maar de laatste heeft wat de uitnodiging betreft even gewonnen. Qua taart wisselt ze per uur wat ze wil, maar vermoedelijk wordt dat wxc3xa9l een Eeyore/Pooh taart. Ik hoop dat ze deze wel met poppetjes hebben want dan zijn die taarten zxc3xb3 vreselijk leuk.

Gelukkig is de uitnodiging af en gedrukt was even tussen het wal en het schip gevallen bij de boekhandel waar ik hem heen had gemaild. De dubbelprint is niet helemaal zoals ik had gepland maar ja…..Vanmiddag met enveloppen printen begon onze printer weer raar te doen. Ik wil een NIEUWE…!!!!#$%^…dat stomme ding heeft altijd kuren als ik hem nodig heb. Die enveloppen zien er niet uit. Ik heb een volle cartridge maar ipv in kleur printte hij op het laatst alleen in het blauw-wit. Grrrrr……ik ben blij dat ik die kaartjes had uitbesteed.

Klik op het plaatje om de hele uitnodiging te zien. Ik krijg het javascriptje niet in deze log zoals ik wil, bah..

7 gedachten over “Uitnodiging Laura

  1. Superleuk kaartje! En balen dat je printer raar doet, die van mij doet het net weer goed, was gewoon iets met de carttridge bij mij. Maar 3 alweer, wat wordt ze toch groot ineens! Toen ik voor het eerst op Sabine d’r site kwam was ze net geboren.

  2. Wat een leuk kaartje hee ! En nog leuker : we hebben ‘m ook al van tante pos gehad, dus je offshoring is succesvol hoor. En we willen graag komen. Kadootje in de sfeer van peter pan is wel goed denk ik ? Tot dan, Iv en As

  3. @Abby- Ja dat is echt #$%^& ik hoop ook dat het aan deze cartridge gaat liggen maar ik twijfel of ik er nog een 30 euro per stuk kostende cartridge voor wil aanschaffen om te testen. Ik heb een paar heel leuke randloos printende printer allinonetjes gezien 😀

  4. @Emmelinda- Tinkerbell is lief maar ondeugend. Dus een beetje Laura, ze weet wel wie ze lief vindt. Hoewel: ze is helemaal leip van Eeyore en dat is eigenlijk een beetje een depressief type. 😕

  5. @ Iv-Laura vindt alles leuk. Ze vertelt nu aan iedereen die het vraagt dat ze een kleurboek wil met stiften xc3xa9n een Eeyoretaart. hahaha dus dat zal wel een hele ast vol worden daarmee (behalve die taart dan hoop ik, dat mag niet van Sonja)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.