Tussenstop Viechtach

Op de valreep had ik nog een paar extra daagjes vakantie voor de trip naar Hongarije geplakt. Het was hier toen heerlijk tropisch en met die gedachte boekte ik drie dagen een bungalowtent in het Beierse Woud. Toch hadden we nog mazzel met het weer. Overdag was het vrijwel de meetse tijd droog. Een keer hebben we ‘s middags in de tent een filmpje gekeken. Voor de rest zijn we lekker buiten geweest of een (naburig) stadje in. Laura heeft wel haar hart kunnen ophalen in de vele plassen en Sabine heeft lekker gestunt met haar rolstoel op de vele heuvels.
Deze regenbui heb ik vastgelegd op een avond en naar oma gestuurd. Het ging toen aardig tekeer en op zo’n tentdak lijkt het helemaal een hoosbui.

De heenreis

De eerste vakantiedagen in Viechtach en omgeving

Zo nou is het wel weer genoeg voor vandaag, ik zou vroeg naar bed gaan!

Welterusten allemaal.

5 gedachten over “Tussenstop Viechtach

  1. @Emmelinda- Ja dit is een hele goeie van Photobucket….

    @Abby- het heeft wel iets die regen op de tent, al is zoiets de hele vakantie natuurlijk niks.En het was ook errug koud ‘s nachts, brrrr.

  2. hallo ik heet yvonn, en ik ben nieuw hier.
    ik was een beetje aan het lezen, en heb de foto’s gezien vind het echt heel mooi,ja nu moet ik nog foto’s er in zetten het zou nog wel even duren voor dat ik weet hoe alles werk.verder wens ik jullie een heel fijn weekeind gr yvonn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.