Weer thuis

Na een heerlijke vakantie en een uitstekende terugreis zijn we gisteravond weer thuisgekomen. Alle verhalen volgen. Vandaag was het feest van mijn moeder die de 24e 60 werd. HEt was gezellig. Ik had een liedje van Sabine, Laura en Naomie gemikxt nog evben op de valreep vlak voor de vakantie en ik ben daar nog niet zo heel handig in, maar ondanks alle haast ben ik best tevreden. Alleen de muziek die ik eronder heb gezet loopt niet zo synchroon, maar ach…..

Klik hier voor de hitsong van de meiden.

Vakantieverslagje  volgt……:)

10 gedachten over “Weer thuis

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd met je moeder en natuurlijk welkom terug! Hihi.

  Fijn dat je zo’n fijne vakantie gehad hebt, ik ben benieuwd naar je verhalen! 😀

  Hahaha wat is dat schattig, die lieve stemmetjes! Wat klinkt dat heerlijk!

 2. Alsnog van harte gefeliciteerd met je moeder en natuurlijk welkom terug! Hihi.

  Fijn dat je zo’n fijne vakantie gehad hebt, ik ben benieuwd naar je verhalen! 😀

  Hahaha wat is dat schattig, die lieve stemmetjes! Wat klinkt dat heerlijk!

 3. Welkom tuhis, fijn dat de vakantie zo leuk was ik ben beneiuwd naar de verhalen.
  Gefeliciteerd met je moeder en de hitsong van de meiden is echt geweldig, vooral dat lachen 🙂

 4. Je kinderen kunnen lekker zingen, vooral hoog 😉 Nog gefeliciteerd met je moeder, hoe vindt ze je fotocollage die je gemaakt hebt. Heet dat zo? Waar haal jij al die energie vandaan? Ik durf te wedden dat alle kleding alweer gestreken in de kast ligt. Blij te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad, nu bijkomen? 😉

 5. @Emmelinda- Dank je, ja wat een supersterren in de dop, hxc3xa9? (qua humor dan;))
  @ Linda- Dank je, ja lachende kinderen blijft heerlijk.
  @Peggy- Hoog ja hoog hahaha. En die energie haal ik vooral uit een megachaotische manier van huishuiden. Gelukkig is mijn moeder in dienst bij Sabine. De was had ik al wel gedaan en vandaag heeft mijn moeder een heleboel gestreken. Ik moet haar er vaak van weerhouden om dingen te strijken dat ik xc3xa9cht niet nodig vind. 😉 Ik hou niet van een vies huis dus dat loopt wel los, maar het lijkt vaak wel of er hier een bom is ontploft, overal ligt wat en ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en volgens Edwin maak ik alleen nooit wat af en volgens mijn moeder wordt het nooit meer wat met mij, hahaha. Dus helaas moet ik je die illusie ontnemen. 😉

 6. hahahahahaha SUPERRRR !!!! Zo hoog !!!!…. Ik heb met een mega grijns op mijn gezicht naar je meidenhit geluisterd Echt geweldig…
  De volgende k3…

 7. @ Abby-Ik had ook nog een reactie op jou geplaatst maar die heeft ie dus niet gepakt gisteren, vreemd.
  Ik zei dus…..”zegt er xc3xa9xc3xa9n wat met al dat mobloggen….;)…”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.