Apenheul juni 2006

En alweer een albumpje af.

Apenheul. Helaas (hoewel?) mochten ze niet meer bij de mensen komen zitten. Dus geen hilarische foto’s zoals 3 jaar geleden maar evengoed wel leuk. Het is daar ook erg mooi gewoon.

5 gedachten over “Apenheul juni 2006

 1. Ik ben er nog nooit geweest. Nu wel, wat was het gezellig hxc3xa8? Ik vond het werg stinken. Waar gaan we de volgende keer heen. 😉
  Bedankt voor dit uitstapje, hier hoef ik ook niet meer naartoe. Ik ga zo heel Nederland door. Ik wil niet in een reuzenrad of zoiets hoor. Mooie foto’s!

 2. Nou, daar ging m’n vrije middag …tjonge wat een boel foto’s hahaha….Leuk zeg die apenheul….daar zijn we nog nooit geweest omdat ze altijd zeiden dat die apen je alles afstalen en dat hield me tegen….hihi

 3. Dus die apies zitten helemxc3¡xc3¡l niet meer los? Wat jammer nou 🙁 Bij Mika heeft er ook nog wel eens entje op de buggy gezeten 🙂 Ik heb nu ff geen tijd maar ik kom gauw je foto’s weer kijken! (Wat ben je trouwens druk met je foto’s :))

 4. hee lang geleden maar heel druk geweest.
  lekker he eve vakantie, eve niet op tijd staan maar eve een versnelling of 2 lager heerlijk vind ik dat.
  hopelijk houden jullie het nog eve vol met de warmte…

  groetjes sandra

 5. De apenheel is geweldig, ik vind het wel erg jammer dat de doodshoofd aapjes niet meer op demensen, rolstoelen en buggy’s mogen zitten, ik zat ook altijd onder de aapjes, blijkbaar vinden ze rolstoelen erg interessant de laatste keer deed een aapje zelfs het klittenband van mijn handspalk los, ik heb geschaterd, vind het zo schattig.
  Ik heb genoten van de foto’s, net of ik er weer eventjes was.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Apenheul juni 2006

En alweer een albumpje af.

Apenheul. Helaas (hoewel?) mochten ze niet meer bij de mensen komen zitten. Dus geen hilarische foto’s zoals 3 jaar geleden maar evengoed wel leuk. Het is daar ook erg mooi gewoon.

5 gedachten over “Apenheul juni 2006

 1. Ik ben er nog nooit geweest. Nu wel, wat was het gezellig hxc3xa8? Ik vond het werg stinken. Waar gaan we de volgende keer heen. 😉
  Bedankt voor dit uitstapje, hier hoef ik ook niet meer naartoe. Ik ga zo heel Nederland door. Ik wil niet in een reuzenrad of zoiets hoor. Mooie foto’s!

 2. Nou, daar ging m’n vrije middag …tjonge wat een boel foto’s hahaha….Leuk zeg die apenheul….daar zijn we nog nooit geweest omdat ze altijd zeiden dat die apen je alles afstalen en dat hield me tegen….hihi

 3. Dus die apies zitten helemxc3¡xc3¡l niet meer los? Wat jammer nou 🙁 Bij Mika heeft er ook nog wel eens entje op de buggy gezeten 🙂 Ik heb nu ff geen tijd maar ik kom gauw je foto’s weer kijken! (Wat ben je trouwens druk met je foto’s :))

 4. hee lang geleden maar heel druk geweest.
  lekker he eve vakantie, eve niet op tijd staan maar eve een versnelling of 2 lager heerlijk vind ik dat.
  hopelijk houden jullie het nog eve vol met de warmte…

  groetjes sandra

 5. De apenheel is geweldig, ik vind het wel erg jammer dat de doodshoofd aapjes niet meer op demensen, rolstoelen en buggy’s mogen zitten, ik zat ook altijd onder de aapjes, blijkbaar vinden ze rolstoelen erg interessant de laatste keer deed een aapje zelfs het klittenband van mijn handspalk los, ik heb geschaterd, vind het zo schattig.
  Ik heb genoten van de foto’s, net of ik er weer eventjes was.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.