Vakantie

Voor Sabine was het gistermiddag al begonnen, maar nu heeft Laura ook zomervakantie.Hoera vakantie. Voor mij ook heerlijk. Niet meer om kwart over 6 Sabine wakker maken en meteen aan de bak met spoelen, maar rustig de kinderen zelf wakker laten worden en dan zachtjes aan eens starten met alle verpleegkunbdige handelingen die helaas geen vakantie geven.helaas. Nou ja het is even een stukje relaxter dat ik Sabine niet spik en span de bus in hoef te hebben met haar natje en droogje om kwart voor 8. Hopelijk slapen ze lekker uit morgen. Sabine zit nu Laura voor te lezen in haar bed. Zo schattig.

2 gedachten over “Vakantie

  1. Lekker he, even een tijdje wat rustiger aan doen 😉 Kwart over 6 zijn hier op het moment ook standaardtijden 🙁 maar dat is meer omdat Mika dan vindt dat het ochtend is 😉 En tegen het eind van de vakantie is het toch altijd weer lekker als ze weer naar school gaan 😉 Al weet ik niet of ik dat op 4 september met Mika heb, gelukkig duurt dat nog even….
    Wat schattig dat Sabine Laura voor leest 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.