O moeder wat is het heet….

klik voor groter

…heb deze serie nooit gezien omdat ik toen veel te klein was, maar vond het wel een treffende starto moeder wat is het heet

Op de fiets was het best lekker met een rijwindje erbij maar als je niet nat in onze tuin zat (daar waait het bijna altijd een beetje) was het bijna niet uit te houden.lekker in bad Laura had vanmorgen lekker een wit ijsje gekregen daar vroeg ze al de hele week om, ze staan ook overal buiten die mega-softijsjes.ijsjes mmmm En ik zat trouw aan een colaatje light. Vandaag dus voor de rest van de middag in de tuin doorgebracht en alleen de hoogst noodzakelijke dingen gedaan. (liggen en spelen en badderen, en zwemmen en liggen en spelen, druk druk druko wat een ellende hahaha

9 gedachten over “O moeder wat is het heet….

 1. Ik geloof dat ik ook dringend aan een wit ijsje toe ben ;-)volgens mij is dat het enige wat nu lekker is….enne je hebt een druk leventje zo te lezen maar wel met de goede dingen van het leven…heerlijk is dat …geniet ze šŸ™‚

 2. Ik geloof dat ik ook dringend aan een wit ijsje toe ben ;-)volgens mij is dat het enige wat nu lekker is….enne je hebt een druk leventje zo te lezen maar wel met de goede dingen van het leven…heerlijk is dat …geniet ze šŸ™‚

 3. Lekker warm he..
  Ik mag nog niet naar het zwembad of in de zon dus we zitten verplicht achter in de tuin in het bad. Gelukkig vinden de kinderen het niet erg en weten ze dat het is omdat mama net een tattoo heeft.
  Enneh Richard van de tattooshop kan het niet eens weten hoe het voelt om een kind te krijgen he… hihihi…
  Gelukkig heeft de tattoo totaal geen problemen opgeleverd tot nu toe.. Geen blaren of wat dan ook, alleen oppassen met de zon, dat doet auwie.

 4. Lekker warm he..
  Ik mag nog niet naar het zwembad of in de zon dus we zitten verplicht achter in de tuin in het bad. Gelukkig vinden de kinderen het niet erg en weten ze dat het is omdat mama net een tattoo heeft.
  Enneh Richard van de tattooshop kan het niet eens weten hoe het voelt om een kind te krijgen he… hihihi…
  Gelukkig heeft de tattoo totaal geen problemen opgeleverd tot nu toe.. Geen blaren of wat dan ook, alleen oppassen met de zon, dat doet auwie.

 5. hoi dinie,

  wij hebben vanochtend al een aantal campingspullen van zolder gehaald en vanavond gaan we de bus amar inpakken zodat we morgen op tijd richting Chaam kunnen vertrekken….
  dan wachten we op de camping wel tot de plek leeg is….
  tot over 3 weken !!

 6. Vanmorgen vond ik het voor het eerst txc3xa9 warm, en dat komt meer door de smog. Ik vind dit weer zalig, maar ja, ik heb ook geen druk gezin of een baan. Ik mag lekker in de schaduw een vanille ijsje eten. Tenminste als ik mijn mond kan vinden, want ik word altijd ontzettend spastisch van ijs šŸ˜€

 7. Jij was niet te jong voor die serie jokkebrok, hahaha, ik heb hem ook altijd meegekeken met mijn moeder :)Maar je hebt gelijk, gister was het inderdaad echt de ergste dag tot nu toe wat die hitte betreft šŸ˜‰

 8. @ Abby, volgens mij was ik een jaar of 8 of hooguit 9 (ik woonde nog in Zaandam) toen deze serie was. Maar wie weet ging het wel langer door. Ik heb het nooit echt gezien iig kan me alleen een kerel met uitpuilende ogen herinneren.
  @Peggy, dat doet me denken aan een mopje over handjes klappen en ijsjes verdienen….ken je hem ook??
  @ Miranda- Fijne vakantie hoor
  @ Monica- Sterkte! šŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.