De grote dag…

klik voor groter

Sabine werd dolenthousiast wakker: "vandaag heb ik twee leuke dingen, ik mag afzemmen en het is meester- en juffendag en dan gaan we naar het strand." Dat de regen tegen de ramen sloeg leek haar niet te deren want het werd zeker mooi weer.

Het was nog even aanpoten voor mij. Gelukkig geen gestress tegen de klok met Sabine want ik bracht haar samen met alle cadeautjes. Wel moest ik nog alle rozen per 3 in een krant rollen. Dat kon ik moeilijk gisteravond al doen. De rozen hadden gisteren al een flinke opdonder gekregen met die warmte. Sommige werden al een beetje bruin. We moesten eerst Laura nog even "droppen" bij de peuterspeelzaal. Ik had Sabine maar even laten zitten in de bus want anders duurt het helemaal lang met in- en uitladen van de rolstoel en Sabine. We waren mooi op tijd evengoed. Ondanks het weer had iedereen er toch veel zin in. Ik hoop dat meester en de juffen hun cadeau leuk vonden. Ik vond hem wel heel leuk geworden met de foto’s van alle kinderen erop. Ieder kind had drie rozen om aan de juffen en de meester te geven. En ik had drie vaasjes gekocht zodat ze ze daarin konden zetten. Als kaartjes aan de rozen had ik gevraagd om tekeningen of geschreven dingetjes, maar voor de kinderen die dat niet gelukt was had ik de zelfportretten gebruikt die in de klas hingen. Die had ik donderdag in een vlaag van inspiratie even snel op de foto gezet..

Gelukkig wel een rustig dagje qua eten en snoepen. Meestal is er tussen de middag patat of pannenkoeken en dan ook vaak nog gebak en snoepjes en ijs. Maar deze dag gelukkig niet. Sabine is niet gewend om veel te snoepen en zit erg gauw vol (gaat ze vreselijk hikken) maar het ergste is dat ze er vaak van aan de diarree raakt. En dxc3¡t kunnen we zeker niet hebben. Want vanavond mag ze afzwemmen!!! En met een volle buik (wat altijd uren kan duren bij Sabine) zwemt ze als een krant en met diarree kan het helemaal niet!  Ze heeft er heel veel zin in om af te zwemmen! Ongelofelijk ze heeft weinig last van zenuwen onze kanjer.

2 gedachten over “De grote dag…

  1. leuk die beker!!! Ook die kaartjes voor die rozen trouwens! De moed zakt me nu helemaal in de schoenen, ik moet nog steeds iets voor de juffen maken/kopen :S

  2. Pfff ik zou niet al te veel werk maken voor die weinig meelevende tuthola’s. Maak een printje van Mika op een stuk papier maak er een patatzak van en vul dat met chocolaatjes. Klaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.