Beroepskeuze?

Als ze me vandaag vragen: "Wat wil je later worden? ", dan is mijn antwoord daarop: "Behanger". En niet dat ik nu ineens het licht heb gezien in mijn carrixc3xa8re, maar ik kan wel een paar flinke rollen gebruiken vandaag, die ook even goed blijven zitten. En wel met een paar flinke bulten er achter. .

klik voor groter

Zijn ze niet aan het bekvechten over een boekje dat ze allebei net op hetzelfde moment willen gaan lezen dan slaan ze elkaar de hersens wel in om een heftruck. Waar ze notabene allebei nxc3xb3xc3xb3it mee spelen, maar omdat de ander het ook wil hebben is het ineens erg gewenst. Grrr. Mijn geduld is aardig op de proef gesteld. En ondanks mijn afschuw van lichamelijk geweld heb ik Laura op een flinke tik op haar luier getrakteerd. Ze had nl. haar tanden in Sabine haar wang gezet en wel zodanig dat de plekken nu nxc3xb3g zichtbaar zijn (6 uur later) in een blauwe versie.

Gisteren waren ze heerlijk samen met een heel stel buurkinderen aan het spelen. Laura haakte af om kwart voor zeven en viel in slaap op de bank. De rest heeft na zevenen nog even een tent gebouwd in onze voortuin. Het was beregezellig met de minidisco uit de boxen van de bus.

En het moge duidelijk zijn dat we nu xc3xa9cht een nieuw bankstel moeten gaan uitzoeken want dit ziet er nxc3xadet uit, al lijkt het op de foto nog 10 keer erger, dit is gewoon vreselijk.

EDIT::

En dan vergeet ik nog een "sensationeel" verhaal. Gistermiddag was Sabine aan het "voetballen" en toen ze de bal wilde pakken van de grond knapte het (plastic) gespje van haar heupriem en dondert ze zo uit haar rolstoel. Arme griet. Het was meer de schrik dan dat ze echt veel pijn had. Ze stond op haar handen en gleed toen opzij op haar billen maakte ik uit de situatie op. Belachelijk dat dat spul van zulk iel materiaal is eigenlijk. Al hangt ze er zleden echt aan dit moet toch kunnen. Ik ga maandag meteen even bellen met Welzorg voor een nieuwe metalen gesp (al heb ik deze wel "gerepareerd").

5 gedachten over “Beroepskeuze?

 1. Mooi gebit heeft die kleine meid. Heeft Sabine niet eens teruggebeten of geslagen?
  Ik hoop dat het niet al txc3xa9 lang zichtbaar is, maar ze heeft dan wel een mooi verhaall te vertellen. 😉

 2. Ha door jouw reactie …verhaal te vertellen…. schiet me nog even iets anders te binnen. Ik heb het bericht al geupdate.
  En, nee…Sabine doet niks terug. Ze duwt haar zelfs niet weg. Reden: …maar ik ben toch een boek aan het lezen ik heb mijn handen vol…..

 3. Hm, ik verwachtte eerder, “Tis mijn kleine zusje, die doe je toch geen pijn” Een boek lezen is belangijker dan je verweren. Ga haar eens snel les geven.
  Wat die gesp betreft is idd heel gevaarlijk, dan kna je net zo goed gxc3xa9xc3xa9n riem dragen, want dan houd je er rekening mee. Valt ze nooit met stoel en al voorover? Dat is de reden waarom ik niet vastzit.

 4. Ach gosh Sabine 🙁 Dat is er ook eentje Laura! Wat een boef! Ik dacht dat Jens en Mika erg waren :0 Gelukkig heeft Sabine zich niet al te erg bezeerd toen ze viel. Dat zou toch niet moeten kunnen!

 5. Peg, vindt het jammer dat zij geen foto heeft van mijn handafdruk op dr wang 😉

  wat is abine een zachtaardig kind zeg, ik had mijn zus waarschijnlijk een flinke lel gegeven of in een reflex terug gebeten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.