Strand op zondag, is dat slim?

Nou dat viel even vies tegen. Om kwart voor tien kwamen we aanrijden bij het strandplateau. Mooi dat de invalidenparkeerplaats vol was en toen moest ik (de rest had ik alvast uitgeladen) beneden op de parkeerplaats parkeren, zowaar wel goedkoper dan vorig jaar maar even goed nog  xe2x82xac5,-.  Deze parkeerplaats stond ook al voor driekwart vol. Geen plekje meer over bij de zee. Dus dan maar weer halverwege. Veel gegraven, geblubberd bij de zee met onze billen in de branding en om half xc3xa9xc3xa9n gingen we weer richting huis. Toen was er geen file meer. De parkeerplaats was vol en zo te zien konden er ook niet veel fietsen meer bij

Die clown is tegenwoordig favoriet bij de dames. Laura gilt elke keer: "kijk mama daar is de clown weer. En Sabine begint nu ook. Ze heeft vanmiddag zo doorgedramd dat ze er toch op mocht. Helaas want ik zag pas later dat een kind zijn halve ijsje daar had gedumpt en natxc3xbaxc3xbarlijk ging Laura daar midden in staan met haar blote kakkies.

Nou ja dan voortaan maar om half negen al aanrukken. Het moet toch niet gekker worden. Er zijn trouwens ook wel erg weinig invalidenplaatsen hoor. Ik schat 14. Heb ze nooit geteld maar veel meer zal het niet zijn.

Toch maar flink in training mat de bakfiets en dan gewoon daarmee het strand op.

‘s Middags lekker in de tuin gebadderd tot Jan en Lida kwamen eten. DE GP van Indianapolis kwam om 7 uur  en Jan en Edwin gingen live kijken.

De dames liggen nu te knorren. Sabine was wel weer aardig rood ondanks factor 30.

3 gedachten over “Strand op zondag, is dat slim?

  1. Wat een ramp zeg die drukte 🙁 Dus bij jullie is het ook al zo erg. En die invalideplekken, het valt me steeds vaker op dat daar mensen op staan zxc3xb3nder invalide kaart :S Maar jullie hebben gelukkig ook nog even kunnen genieten 🙂

  2. hoi allemaal
    ik heb hier ook een verbrand jongetje in huis maar die was erg eigenwijs….ik denk dat ie d evolgende x vast wel beter luistert als ik hem waarschuw voor de hete zon!
    wij zijn afgelopen weekend naar bussloo geweest (een recreatieplas hier in de buurt)

  3. De volgende keer komen jullie maar gewoon gezellig naar Julianadorp aan Zee, hahaha! Parkeren is gratis, strand is goed bereikbaar voor mindervaliden (allemaal loopplaten tot op het strand zelf), en geen mensenmassa’s! Maar mondje dicht, want voor je het weet wordt het het nieuwe Zandvoort hahaha!!! Maar ook bij ons moet je er op tijd zijn, want anders sta je nog op 20 minuten lopen van het strand geparkeerd 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.