Poeh poeh

Ik ben even niet zo trouw meer met logjes zo het lijkt! πŸ˜‰ Maar goed hier een kleine foto-update.
Maandag had ik Laura beloofd om lekker samen in de plassen te gaan stampen in de stromende regen. Helaas: het regende niet (al moest de paraplu natuurlijk wel uit blijven:D) Af en toe vonden we onderweg op straat of in een steeg een miniscuul plasje waar dan ook uitbundig in gesprongen werd.

Drie dagen later zaten we heerlijk op het strand

De dames hebben nu allebei al een presentje verdiend door stickers te verdienen. Laura had haar plassen-op-het-potje stickervel vol. En Sabine haar schiet-op-met tandenpoetsen-vel al heb ik daar ook stickers op uitgedeeld als ze zichzelf aan- en uitkleedde. En dat gaat top! De skatekart was ook weer een keer in gebruik. Vorig jaar heeft ze er niks mee gedaan. Nu kan Laura er trouwens ook op.

2 gedachten over “Poeh poeh

  1. Wat goed zeg van je meiden dat ze het zo goed doen met die stickers! Weer een hoop ergernis minder ;)Leuke foto’s! En wat verandert dat weer hier altijd snel he?! Hopelijk blijft het nu even lekker weer πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.