Even bijpraten

Zo daar ben ik weer even. Behalve dat we een aardig druk weekendje hadden weer ben ik druk bezig geweest met mijn eigen weblog te maken op de site van Sabine. En ik moet zeggen dat het me aardig lukt. Het is wel een beetje zoeken om alle dingen aan te passen zoals ik ze wil maar mogelijkheden te over. Heerlijk! Helaas heb ik de laatste tijd niet al te veel tijd gehad dus veel latertjes gehad. Eigenlijk kon ik dat niet gebruiken want ik had nog wat slaap in te halen. Vrijdag was oma Alie jarig en daar gingen we om half 9 weg. Na de kinderen in bed te hebben gestopt (Edwin redde dat nog niet alleen) had ik nog een feestje en opens zag ik het daar licht worden. Om 5 uur lag ik pas in bed. Pffff, de volgende ochtend was ik wat minder blij Maar in plaats dat ik een paar dagen vroeg naar bed ga, ga ik dus aan mijn nieuwe weblog klooien.

4 gedachten over “Even bijpraten

  1. Wat herkenbaar! 🙂 Al moet ik zeggen 5 uur naar bed kan ik denk ik ook niet meer aan zonder een week daarna uit te slapen 🙂
    En het wordt gewoon eng met steeds diezelfde dingen, ik was ook een tijd bezig met een eigen weblog op Mika zijn site maar omdat het steeds niet helemaal goed ging had ik dus een link gemaakt naar “web-log”, dan leek het ook net in Mika zijn site haha.
    Maar ik ben heel benieuwd hoe het jou lukt en hoe hij wordt! Truste!

  2. @ Abby- we lijken wel een tweeling hahaha. Was jij ook met Pivot aan de slag? Ik had het al een keer eerder geprobeerd maar toen kreeg ik hem niet gechmod, toen had ik geen zin meer omdat web-log mij prima beviel. Maar nu ben ik wer gemotiveerd aan de slag gegaan en het lukte! Wel veel werk om alles naar mijn wensen aan te passen. En de link staat in het bericht, dus je kan hem al zien. EN heel belangrijk: alle oude berichten kan ik erheen kopixc3xabren met de oude datum erop. Alleen de reactie lukt nog niet. Heb ik nu gesnapshot en als afbeelding erbij gedaan maar dat is nog wel een flinke klus. Ik ben alleen bang dat als ik hier straks niks meer doe dat dan alles weg is ondanks de back up want die kijkt heel raar terug (van de oude weblog dan)

  3. Het begint idd eng te worden he hahahaha! Ik heb Nucleus en WordPress geprobeerd en Pivot komt me wel bekend voor, zou best kunnen, ik ben er echt heel wat uurtjes mee bezig geweest. Ergens wil ik het ook nog steeds maar op dit moment kan ik het even niet opbrengen. Ik ga morgen even uitgebreid kijken op die van jou! (en nu even snel, kan me nieuwsgierigheid niet bedwingen haha)

  4. Nou ik kan dingen daar niet die hier wel kunnen, de moed zinkt mij weer even in de schoenen. En ik kom er heus wel uit hoor maar de helpfuncties zijn allemaal in het engels en ook al kom ik daar makkelijk uit. In het nederlands pik ik het toch een stuk sneller op. EN ik heb errug weinig geduld.
    Nucleus ken ik niet WordPress nog niet uitgeprobeerd maar wie weet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.