Alweer vakantie

Sabine heeft twee weken school gehad en heeft nu weer een weekje vrij. Om het nog gekker te maken. Volgende week mag ze weer een weekje naar school en dan hebben ze weer een week vakantie.

Sabine heeft haar eerste vakantiedag alweer nuttig besteed. Op xc3xa9xc3xa9n of andere manier hebben mijn meiden iets met schoonmaken en huishoudelijke klusjes. Onvoorstelbaar. Het heeft iig en generatie overgeslagen. Laura loopt het liefst de hele dag met een doekje in haar hand het hele huis te poetsen (ze is alleen zelf altijd in een mum van tijd mega-smerig). En Sabine wilde niets liever dan haar eigen kamer stofzuigen.

Ook heeft ze een hele leuke hobby erbij. Nu kan ik niet alleen haar nieuwe "liefde"daar de schuld van geven want ze was ook altijd al graag met wurmen e.d. aan het spelen. Maar nu verzamelt ze slakken. Het toeval wil dat V. (incent) ook altijd op zoek is naar slakken op school en dat maakt de materie natuurlijk nog een stuk interessanter voor haar. Vorige week had ze al vol trots haar bakje met slakken mee naar school. Gisteren had ze een minislakje gevonden in de tuin en ook nog een mega-slak. Vanmorgen ontdekten we dat er binnenkort nog veel meer minislakjes te verwachten zijn. Ik had eerlijk gezegd geen idee of een slak uit een eitje kwam. Daar had ik me nou echt nog nooit in verdiept

En nu bedenk ik me dat ik gisteren ook nog foto’s heb gemaakt van miereneieren. Het moet toch niet gekker gaan worden, maar die foto’s zijn ook echt heel duidelijk. Met het blote oog zag ik ze amper toen Edwin ze aanwees. Maar hier op de foto zie je ze heel duidelijk met hun eieren slepen

Een gedachte over “Alweer vakantie

  1. Mooi gefotografeerd! Maar ik zou toch maar mierenlokdoosjes en antislak gaan halen 😉 Wij hadden bij ons vorige huis veel last van slakken, daar word je echt niet vrolijk van 🙁 Laat Sabine het alleen niet merken, hahahaha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.