6 gedachten over “Bakfiets deel 3

 1. Petje af voor Edwin hoor! Chapxc3xb4t! Hij heeft het fietsen al aardig onder de knie zo te zien, nu jij nog, want als je alleen maar echtdoor blijft fietsen zit je straks in Den Helder of Hoek van Holland, haha!

 2. Petje af voor Edwin hoor! Chapxc3xb4t! Hij heeft het fietsen al aardig onder de knie zo te zien, nu jij nog, want als je alleen maar echtdoor blijft fietsen zit je straks in Den Helder of Hoek van Holland, haha!

 3. Ziet er goed uit, die bakfiets en die camera doet het ook prima!

  Ben inmiddels al aardig aan het puzzelen met mijn web-log en ik geloof dat ik het al aardig begin te snappen… Ik was helemaal gefrustreerd op mijn logje vorige week, nu ik het allemaal teruglees, hahaha! Eigenlijk wil ik wel weer zelf een eigen opmaak maken, maar voorlopig doet zo’n standaard geval het ook prima!

  Groetjes daar!

 4. Ziet er goed uit, die bakfiets en die camera doet het ook prima!

  Ben inmiddels al aardig aan het puzzelen met mijn web-log en ik geloof dat ik het al aardig begin te snappen… Ik was helemaal gefrustreerd op mijn logje vorige week, nu ik het allemaal teruglees, hahaha! Eigenlijk wil ik wel weer zelf een eigen opmaak maken, maar voorlopig doet zo’n standaard geval het ook prima!

  Groetjes daar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.