Camera, bakfiets en de rest

Zo dat was aan de ene kant een rustig weekend, behalve dan het uitzwaaifeestje van Joke en Peter. En de gevolgen van een paar biertjes te veel. Edwin had er geen last van, die heette gisteravond even Bob. De laptop van mijn moeder is vrijdag geleverd en ik heb haar gisteravond toen we de meiden kwamen brengen even ingewijd in de eerste geheimen. Gelukkig was alles voorgexc3xafnstalleerd. Dat scheelt me een hoop werk .

Ik kon onverwacht toch uitslapen, want mijn moeder had een peesontsteking in haar linkerschouder en kon dus niet al te veel met Sabine doen. Gelukkig was het zo goed als over gisteren en hoefden we dus niet meteen ‘s morgens vroeg op de stoep te staan. Dat was maar goed ook want we lagen er om 3 uur in. En deze O.T. was bekaf.

Gistermiddag is de Canon gebracht. Een heerlijk cameraatje en hij maakt prachtige foto’s.

Peter had nog even gekeken naar de derrailleur van de bakfiets en die zit er nu goed op.
Alleen de voorwielen lopen nog niet helemaal lekker. Wat is dat raar fietsen zeg. Bij ons zijn de wegen nogal aflopend maar op je gewone fiets beweeg je met je heel fiets mee de andere kant op. Alleen gaat dat niet met een driewieler. Het is ook heel erg wennen met sturen. Ik wilde het fietspad op gaan maar kon de bocht niet meer maken. Ben toen maar rechtdoor gegaan, hahaha.

Het is dus even flink wennen om daar met de twee meiden in te rijden. En ik weet ook niet of ik op deze fiets wel met de rolstoel erachter durf te rijden. .

Ik ga even stoppen Laura was K3 aan het kijken in ons bed en wordt het nu zat. Ik ga haar in bed stoppen. Sabine is met Edwin samen naar Harry Potter 1 aan het kijken. Die had ze een half jaar geleden ook al gezien, maar deel 2 mag ze deze week kijken en dan moeten ze er eerst weer even "inkomen"

Foto’s volgen….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.