Oranje dat kan je….

…heel uitbundig vieren.
‘s Morgens zijn we even naar de vrijmarkt in Bakkum geweest. Wij hebben nooit zin om er voor dag en dauw te staan om goede waar te scoren. Meestal ligt er alleen nog oude troep. Maar Sabine en Laura hadden allebei twee euro in hun portemonneetje gekregen om iets te kunnen kopen. LAura was meteen los met een videoband van K3. Sabine had zelfs nog geld over. Ze had alleen stickertjes van K3 een etuitje en een potlood gekocht.
‘s Middags was er een band (meerdere eigenlijk op verschillende podia, jaja het is toch wat in ons dorpje ). Bij de Balustrade was Base(of Bass)line, de krant vermeldde twee versies. En voor de (pff hoe heet die kroeg nu in hemelsnaam???) stond Bob en the Blueband. Het was erg druk vond ik.
Edwin en Laura lagen nog te pitten en ik gign met Sabine vast heen om half 5. Helaas was er voor Sbaine niet heel veel aan. Ze vond de liedjes niet leuk en ze keek steeds tegen benen aan. Ze heeft wel ruim een half uur op mijn nek gezeten maar dat hield ik op een gegeven moment neit meer.(het is nog een wonder dat ik niet vreselijk veel spierpijn in mijn nek heb) Weggedronken denk ik hahaha. . Edwin kwam tegen zessen met Laura aankakken en ik denk dat ze een half uurtje later alweer vertrokken. Toen begonnen we pas echt met feesten . Het leek wel een lagere school reunie, zeg, daar. Mensen die ik dertig jaar (!) niet gezien had. Echt heel erg gezellig. Om 11 uur wilde Christa naar huis, gelukkig maar want anders had ik me waarschijnlijk nu niet zo lekker gevoeld. Op de fiets terug voelde ik hem aardig in mijn hoofd. Poeh!

7 gedachten over “Oranje dat kan je….

  1. Gelukkig ben je heelhuids naar huis gefietst, hahaha, het was wel weer raak met je he 😀
    Dat is idd een nadeel dat die kleintjes altijd tegen die benen aan zitten te kijken 🙁 Maar zo te horen was het een leuke koninginnedag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.