My baby ‘s back!

Wat is het heerlijk om dan weer je kind in je armen te sluiten . Ze zag er uitgeput uit . Maar ligt nu nog even in bed een gameboyspelletje te doen. Ze is nog niet moe, zegt ze . Ze mag nu nog 3 minuten van me en dan….Volgens mij slaapt ze in no-time.
Laura was een half uurtje voor vertrek heerlijk op de bank naar dromenland vertrokken. Ze wilde niet mee en niet wakker worden . Gelukkig waren we nog ruim op tijd.

Ze reden een rondje rotonde met de busjes zodat we extra lang konden zwaaien . (filmpje)
HEt duurde nog wel een tijdje voordat alles wat uitgeladen en weer ingeladen. Edwin was uiteindelij toch nog in staat om te komen. Sabine was heel blij verrast.
Ze reed dan ook met hem mee terug. Maar dat was meer omdat Laura al meteen met haar papieren gevouwen vliegtuigje aan de haal ging. Dikke tranen voor even. De drempel ligt erg laag vandaag , vreemd. Het kamp was voor iedereen erg leuk en gezeliig geweest. Sabine had nog niet la te veel zin om alles te vertellen, al weet ik wel dat ze heeft gedanst en met een kussengevecht van het bed was getrokken door Jens (oeps Nathalie en het was net een vriend geworden ) Ze was ook verliefd zei ze maar toen ik dat weer opnoemde in het bijzijn van Edwin keek ze me boos aan want dat was een geheim. Dus Edwin weet niet wie, ik lekker wel . En als het het jongetje is dat ik denk dan is heeft ze geen slechte smaak . Bart was er ook maar die heeft niet al te veel aandacht aan haar geschonken geloof ik. Ach die is ook veel te oud (11).
Ik hoop dat ik morgen wat meer gedetailleerde verhalen hoor van mijn meissie. En ik hoop ook dat er vele foto’s worden vrijgegeven.
Laura en ik kwamen eerder thuis en daar stond Lars al met zijn zusje. Sabine wilde meteen buiten met ze spelen. Laura wilde niet maar wel in onze eigen achtertuin. Het was ook zulk prachtig weer. Uit het windje waande ik me al bijna in de zomer.

14 gedachten over “My baby ‘s back!

 1. Leuke fotoos zeg! En altijd lekker wanneer ze weer thuis zijn he. Bij mij gaan ze morgen aan het eind van de middag weg naar oma (die in Duitsland woont) en mijn man en ik halen ze maandag dan weer op.
  Ik lag trouwens dubbel om dat extra rondje rijden! Zie dat helemaal voor me… 😛

  offtopic: Miranda en ik doen dat regelmatig hoor, op elkaars log inbreken. Ik heb haar zelfs subgebruiker op mijn log gemaakt, zodat haar eigen naam onder de logjes komt… hihihi…

 2. He, lekker dat ze weer thuis is! Wat zal ze slapen 8) En leuk dat Edwin ook kon komen. Maar zou het nu Lars zijn of toch die jongen van het kamp die ze het leukst vindt? 😉 😀

 3. Jij bent ook nog wakker zeg. Ik denk die van school. Dat is een heel mooi jochie en ook wat ouder en het leuke is dat ze het zelf te berde bracht. “V. is wel een hele leuke jongen” xc3xafk ben denk ik wel verliefd op hem” hahaha. Ik denk dat het deze is met blond kuifje en een rood shirtje

 4. Hahahaha, krijg ik met die laatste link van je gelijk een vent als drol (vorig logje 😉 ) in beeld 😀 😀 Ik lag helemaal in een deuk! ‘mooi jochie’ 😀 😀 maar ik zoek ff verder naar een blond kuifje met rood shirt..

 5. dat rondje… leuk! Maar dat handkusje.. vind ik het aller-allerleukst; zo lief 😀
  Het was even zoeken naar een blond knulletje met een rood shirt… en ik maar tellen..(was al weer te ver.. 😮 ) Heeft ze vandaag lekker uitgeslapen? En al meer verteld? Komt vaak gaandeweg he…

 6. Wat een schoonzoonperikelen allemaal haha! Waar een schoolkamp al niet goed voor is 😉
  Oja, mijn tenen zijn keurig afgedroogd Dinie, hahaha! Groetjes!

 7. tis ook altijd weer fijn als ze thuis komen van een kamp en tja door de vermoeidheid kan de drempel erg laag liggen he?
  ik wens jullie hele fijne paasdagen toe

 8. Je hebt er weer iets moois van gemaakt Dinie!Een mooie web-log.Joke en Peter zijn er erg happy mee.
  Als ik het zo lees hierboven moet je nu al je dochter in de gaten houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.