Op kamp

Vanmorgen heb ik Sabine weggebracht naar school. We waren er al om half 9. Ik moest om 10 uur naar de tandarts en kreeg rond kwart over 9 een beetje de krierbels want er werden nog geen aanstalten gemaakt om te gaan rijden. Om kwart voor 10 werd Sabine in een andere bus ingeldeeld omdat de elektrische rolstoelen niet in die bus konden. Al met al heb ik mijn moeder maar even gebeld voor het telefoonnummer van de tandarts. Sabine had er geweldig veel zin in en in tegenstelling tot de meeste klasgenootjes was ze helemaal niet zenuwachtig. Dat is wel lekker hoor. Zo laat je ze veel geruster gaan. Ik zat dus geweldig op de wip vanwege mijn vermeende tandartsbezoek, maar na het uitzwaaien van mijn meissie en de rest belde ik op en bleek dat ik pas om 13 uur heen moest Oeps.
Wel raar weer hoor dat Sabine nu een paar nachten elders is. Wat zullen we haar weer missen . En wat zullen ze een lol hebben .
Laura mag vannacht een nachtje in Sabine haar bed slapen.

3 gedachten over “Op kamp

  1. Ze ziet er inderdaad heel relaΓ­ en vrolijk uit! πŸ˜€ πŸ˜€ En jij staat je op te vreten omdat je naar de tandarts moet en dan hoef je dus eigenlijk helemaal geen haast te maken πŸ˜€ πŸ˜€ Dat is pas balen, dan moet je 2x zenuwachtig zijn voor de tandarts πŸ˜‰ πŸ˜€
    Oh, volgens mij zit je er nu πŸ˜• Sterkte! Ik heb toevallig vanmorgen de afspraak van ons verzet, naar 3 mei dus wij hebben nog ff 8)

  2. Oh hihi wat kijkt ze blij! Dat zit dus wel helemaal goed. Hoe is het met jou gegaan bij de tandarts? Jeetje, heb jij je even druk gemaakt voor de tandarts! Kreeg je toch heel effies uitstel he? πŸ˜‰

  3. Wat leuk zon tripje! Alleen is ze al weer terug op het moment dat ik dit lees?? πŸ˜€
    Alles goed gegaan dus! Heerlijk hoor; voor beide partijen: zij lol, jullie lol… en zo hoort het te zijn πŸ˜›

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.