Rotavirus

Om half 1 belde de dokter. Hij wilde haar toch wel even zien. Om half 5 was nog een plekje. En dat kwam goed uit want dat redde ik net met rolstoeldansen. Oma was bij ons gekomen, want Laura was echt een zielig hoopje mens . Ze heeft vandaag dan ook heel veel geslapen. Behalve veel gespuugd heeft ze gelukkig ook weer redelijk gedronken en ook keurig kleine slokjes.
Bij de huisarts vond hij dat haar huid (van haar buik) toch wel erg droog toonde. |Ze had trouwens de drie kwartier dat hij uitliep in de wachtkamer nog even heerlijk gespuugd. Met gevolg dat we allebei heerlijk zuur roken. De arts adviseerde ons om naar het ziekenhuis te gaan. Om 6 ur zaten we bij de Spoedeisende hulp in het Rode Kruis in Beverwijk. Daarhing Laura als een dood vogeltje in mijn armen. Gelukkig ond de dienstdoende kinderarts de situatie niet zorgwekkend. Ze was niet uitgedroogd en we moesten gewoon verder gaan zoals we al deden (zucht van opluchting) kleine beetjes vocht, maakte niet uit wat. Als het maar nat was en als ze maar bleef plassen. Eten was niet belangrijk. Het viel dus erg mee achteraf. De huisarts had het al over een maagsonde met ORS en misschien bloed prikken op zoutwaarden etc… Het is gelukkig met een sisser afgelopen, maar ze is nog steeds een zielig hoopje. Ze wordt af een toe wakker met zo’n zielig stemmetje dat je hart bijna breekt . Hopelijk morgen weer wat opgeknapt.
Ik ga nu slapen. Ik heb net op de bank ook ff een tukkie gedaan. We moesten nog laat eten. Sabine had al bij opa en oma gegeten. Wat een dag.
Rolstoeldansen was weer erg gezellig en weer een nieuw dansje erbij geleerd. Ik heb hem toch nog gefilmd. Dat komt morgen wel weer. Ik voel me nog steeds niet top. Al zet het gelukkig niet door. Truste

7 gedachten over “Rotavirus

 1. Gelukkig dat het niet ernstig is, het is ellendig genoeg. Hopelijk knap jij ook weer snel op, dan kunnen we binnenkort met een hoop alcohol weer wat bacteriexc3xabn doden!

 2. Wat een ellende zeg bij jullie! Gelukkig geen gedwongen ORS; drinkt ze dit wel gewoon? Of lepelen wellicht? Lees net dat je broertje eraan overleden is; meid zeg! Kan me voorstellen dat je dan in de stress schiet bij niet drinken/spugen! 🙁
  Echt waardeloos hoor als je kind zo ziek is… Bah, bah en bah! Beterschap voor een ieder, want als je zelf ook gaat uitvallen (doet met denken aan ons in december vorig jaar. BRRRR!)
  Zal flink duimen voor jullie!

 3. Hier ben ik ook zo bang voor he, dat Mika naar het zkh moet aan het infuus 🙁 Gelukkig drinkt Laura slokjes, dat ze veel slaapt is ook alleen maar goed, dan spuugt ze in ieder geval niet 😕 Zo fijn dat het allemaal meeviel! Pfffff, slaap lekker .. (hoop ik)

 4. Ahhhh wat ontzettend zielig! Brrr wat een ellende! Ja bah dat zielige stemmetje gaat je gewoon door merg en been he? Als je kon zou je zo alle ellende overnemen!

  Dikke knufff en nogmaals beterschap!Ik hoop dat je een beetje kunt slapen!

 5. Naar om je meisie zo ziek te zien he. Ik weet nog dat wanneer Iris zo veel overgaf ik elk kwartier een slokje cola en dan wat water gaf, en maar hopen dat ‘t erin bleef. Zolang ze maar bleef plassen maakte ik me inderdaad niet zo druk, maar ik gaf ook wel die domperidom zetpillen. Hopenlijk knapt ze snel op, want een meisie dat zich zo naar voelt is niet leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.