De tvklucht

Nou nou de tv is gemaakt.

Nadat ik dinsdag gebeld had werd mij verzekerd dat de tv donderdagochtend vroeg zou worden opgehaald. Nou, om 12 uur heb ik maar weer gebeld. Vreemd maar ik stond wel op de “planning”. Een paar minuten later werd ik gebeld dat er een monteur vanmiddag werd langsgestuurd die ter plekke ging kijken op hij hem kon repareren.
Om half 3 ging de bel. Ik kreeg een hartverzakking want er stond een klein, heel donker mannetje met grote ogen voor de deur (o jee mister Loft komt zijn Sacs halen). Maar nee, het was gewoon de monteur die heel keurig nederlands sprak. Hij is wel even bezig geweest zeg. Maar gelukkig doet hij het nu weer. Wat een toeval zeg dat ik net het verhaal van Mr Loft had opgeschreven.
En hij leek er ook echt op. Ik was niet zo brutaal om een foto van de beste man te maken helaas.

5 gedachten over “De tvklucht

 1. Whahaha, zo zie je maar weer, toeval bestaat niet! Wel fijn dat ie het weer doet! Alhoewel je zonder tv plotseling ineens weer aan het klaverjassen of monopolyen kan raken hihi. πŸ˜€

 2. Haha, nee natuurlijk hij hij nu geen Loft meer en heeft hij nu zijn naturalisatiecursus van Verdonk gehad πŸ˜‰ πŸ˜€ Hij spreekt nu vloeiend nederlands en vond het genant voor jou om “hee Dinie” te zeggen dus doet beleefd of hij een ander is πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 3. hi hi,

  mag ik misschien het adres of telefoon nummer van die monteur? mijn televisie doet ook zo raar; het geluid stoort nogal.

  Alvast bedankt,
  Navry

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De tvklucht

Nou nou de tv is gemaakt.

Nadat ik dinsdag gebeld had werd mij verzekerd dat de tv donderdagochtend vroeg zou worden opgehaald. Nou, om 12 uur heb ik maar weer gebeld. Vreemd maar ik stond wel op de “planning”. Een paar minuten later werd ik gebeld dat er een monteur vanmiddag werd langsgestuurd die ter plekke ging kijken op hij hem kon repareren.
Om half 3 ging de bel. Ik kreeg een hartverzakking want er stond een klein, heel donker mannetje met grote ogen voor de deur (o jee mister Loft komt zijn Sacs halen). Maar nee, het was gewoon de monteur die heel keurig nederlands sprak. Hij is wel even bezig geweest zeg. Maar gelukkig doet hij het nu weer. Wat een toeval zeg dat ik net het verhaal van Mr Loft had opgeschreven.
En hij leek er ook echt op. Ik was niet zo brutaal om een foto van de beste man te maken helaas.

5 gedachten over “De tvklucht

 1. Whahaha, zo zie je maar weer, toeval bestaat niet! Wel fijn dat ie het weer doet! Alhoewel je zonder tv plotseling ineens weer aan het klaverjassen of monopolyen kan raken hihi. πŸ˜€

 2. Haha, nee natuurlijk hij hij nu geen Loft meer en heeft hij nu zijn naturalisatiecursus van Verdonk gehad πŸ˜‰ πŸ˜€ Hij spreekt nu vloeiend nederlands en vond het genant voor jou om “hee Dinie” te zeggen dus doet beleefd of hij een ander is πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 3. hi hi,

  mag ik misschien het adres of telefoon nummer van die monteur? mijn televisie doet ook zo raar; het geluid stoort nogal.

  Alvast bedankt,
  Navry

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.