Huilen en wachten

Laura was vrijdag niet naar school gegaan, omdat ze erg pieperig was en het mij wel goed uitkwam omdat er tussen half 9 en 12 een monteur zou komen voor de televiesie. Om half 11 belde men af want de monteur had zich ziekgemeld . Of het dinsdag kon. IK heb verteld dat ik Laura speciaal thuis had gehouden vrijdag maar dat ik dat dus dinsdag niet nog een keer ging doen. Vanmorgen z.s.m. naar school gebracht. Er kwamen weer dikke tranen, wat een verdriet en o, wat voel ik me daar akelig door . Intussen is die monteur er nog steeds niet. Ben benieuwd of ze nou weer afbellen

6 gedachten over “Huilen en wachten

  1. Oh aaargh zulke dingen heb ik nou ook altijd als ik de hele dag op zo’n monteur moet wachten. Grrrr. Moet je eens andersom doen πŸ˜•

    Maareh…ik leef met je mee meissie…ik weet psies wat je voelt als je kind zo’n verdriet heeft als ze naar school moet πŸ˜• πŸ˜‰

  2. Wat naar dat Laura zo moest huilen, hopelijk was dat snel weer over! Dat is moeilijk weggaan he πŸ˜• Hebben ze trouwens geen xc3Β‘ndere monteurs in dienst die dat klusje dan even kan doen?? Ze kunnen toch niet steeds al hun klanten afbellen?!

  3. Nou hij zegt dat ie gisteren twee keer heeft gebeld om me te melden dat de monteur nog steeds ziek is. En vreemd, maar nu net nu ik Luara heb opgehaald heb ik ineens een nummermelding. Zeker nog van gisteren πŸ˜‰ πŸ˜• πŸ™ . Al dat gezwets. Waarom wr om liegen. Ik was gisteren de hele dag bijna thuis en anders was mijn moeder er. πŸ˜• πŸ™ . Ben nu best pissig hoor. Donderdag komen ze hem nu ophalen en dan zitten we dus al bijna twee weken zonder. Leuk die nieuwe tv’s grrrrrr….. πŸ™

  4. Niet bepaald servicegericht πŸ™ Dan doet de wvg het bij jullie beter πŸ˜‰ En zie je, wb Laura, meestal is het bij hun zo weer over πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.