Nieuwe woning voor K3

Kristel, Karen en Kathleen, de goudvisjes van Sabine, hebben sinds zaterdag een nieuw onderkomen. In de “oude” vissenkom zat een barst die elke keer groter werd dus het risico op echt barsten werd me te groot. Het was ook een heel dunne kom. De nieuwe is een stuk dikker (en zwaarder ) dus die zal niet al te gauw barsten. Het trouwens ook belachelijk die prijzen. De vorige kom was net zo duur en heeft het een goed jaar uitgehouden. 40 euro voor een stukkie glas . Nou ja, vis moet zwemmen, hxc3xa9 en je kan ze moeilijk in een teiltje laten dobberen . Sabine is er weer blij mee.

4 gedachten over “Nieuwe woning voor K3

  1. Ja ongelooflijk die prijzen he? Pfff. Maar je kunt er weer even tegenaan met die nieuwe kom! Beter dit dan dweilen 😉

    Leuk gedaan zo met die vis 😀 hihi

  2. Ja ongelooflijk die prijzen he? Pfff. Maar je kunt er weer even tegenaan met die nieuwe kom! Beter dit dan dweilen 😉

    Leuk gedaan zo met die vis 😀 hihi

  3. Maargoed dat je een nieuwe hebt gekocht! Stel je voor dat die was gebarsten 😕 Los van de troep die je dan hebt, wat dacht je van die spartelende visjes op de grond 🙁

  4. Ik had vroeger een aquarium met een paar guppen, dat werden er in de loop der weken een stuk of 60. En uiteraard had ik ze allemaal een naam gegeven (Pietje, Jantje, Klaasje, Greta, Bertha, etc etc etc), tot grote hilariteit van mams en paps. We houden het nu maar bij een paar vijvergoudvissen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.