9 gedachten over “Rolstoeldansen met Laura

 1. Dat ziet er gezellig uit! Het gaat ook zo synchroon allemaal hihi 😛 Leuk dat ze nu allebei meedoen!
  Ik wacht natuurlijk nog wel op het filmpje dat jij ook meedoet Dinie 😉 Groetjes!

 2. Wat gezellig ziet dat er uit! Ik heb het wel een paar x moeten kijken, eerst Sabine kijken en daarna Laura 😀 Er waren nu best veel kindjes he?!

 3. Ja het was aardig druk, er was nog een meisje van vorig jaar weer een keertje, heb geen idee of die weer terug komt want ze ging bij de volwassenen dansen, maar dat zou best wel eens te moeilijk kunnen zijn geweest.

 4. Haha echt een dans voor mij, ik zal ook telkens de verkeerde kant op gaan. Ondine moest vorig jaar echt met d’r stok op de grond knallen en zeggen 1-2-3-4- naar voren enz, ik ben een lachende ramp op wielen 😀 Het is maar goed dat ik gestopt ben.

 5. leuk hoor, maar mijn pc wordt ws zo traag, dat ik je filmpje niet te zien krijg 🙁 🙁 .
  vast te veel troep erop.
  maar ik kom m snel bij je bekijken.

  liefs hannie en naomiemie 😉

 6. Geweldige muziek en perfecte dansuitvoering.
  Die muziek heb ik lang niet gehoord!
  Groeten uit Texas,
  Daina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.