Jeuk weg, rolstoeldansen en een bruiloft

Het is weer een gezellige drukte van belang.
Laura ging vandaag voor het eerst sinds het afdansen vorig jaar weer een keer mee naar rolstoeldansles. En het leuke is, ze heeft zelfs meegedaan.
Ik maak nog het filmpje maar vandaag niet meer, als hij tenminste gelukt is want ik heb hem aan op de tafel gezet omdat ik even moest assisteren bij die kleine smurf
Morgen gaat neef Tim (oudste zoon van Edwin zijn zus, hij heeft er 4) trouwen met Cindy.
Ik denk dat ik maar niet naar de huwelijksvoltrekking ga in het stadhuis. Dat wordt zo’n gestress allemaal. Eerst moet ik zwemmen en dan gauw optutten en Laura wxc3xa9xc3xa9r wegbrengen. Lijkt me geen goed idee om die mee te nemen naar zo’n officieel iets. Zij nemen het huwelijkspapiertje naar mijn mening een heel stuk serieuzer dan wij destijds 😉
Om half 7 is pas de receptie dus ik hoef gelukkig Sabine niet van school te halen. Die wil natuurlijk ook graag haar grote neef en zijn bruid bewonderen. Laura gaat vanzelfsprekend ook mee.
Op Heliomare komt morgen ook de schoolfotograaf. Het schijnt de zelfde te zijn als vorig jaar. Ik ben benieuwd of hij er nou iets meer van bakt. Ik heb zelfs de klassenfoto niet genomen.
Het leek wel of de foto’s waren genomen met een houding van: ach ze zijn toch al gehandicapt, hoeven ze ook niet normaal op de foto .
Dan nog het feest, oma Jopie past op bij ons thuis want ze moeten natuurlijk gewoon naar school de volgende dag. Ben benieuwd of er drank geschonken wordt, maar gezien mijn gesteldheid vandaag denk ik dat ik bete kan gaan “bobben” Ik heb een zere keel en ontstoken klieren in mijn nek Gelukkig breekt de megakoortsuitslag nu in het rijtje want dat zou me niet verbaasd hebben.
Vrijdag komt er ‘s morgens vroeg al een monteur voor de nieuwe tv langs. We hebben als sinds zondag slecht half beeld en slecht geluid . Was wel al heel blij met huisbezoek want dat ding is loeizwaar. Maar goed ik moet morgen ook Laura naar de PSZ brengen en daar zit meestal ook niet veel gang in bij het afscheidnemen, al ging dat dinsdag alweer redelijk, geen traantjes, wel een trillipje.
Dus hopelijk gaat ie niet meteen weg als ie aan de vaste deur komt .
En tot slot een vreugdevolle mededeling. De bultjes van Laura lijken weer weg te zijn. De vorige keer duurde het toch wel een paar dagen.

3 gedachten over “Jeuk weg, rolstoeldansen en een bruiloft

  1. Gezellig, morgen weer feest! En jij nu ook al keelpijn 😕 Dat heerst echt he?! Die koortslip draag ik voor je, want ik voelde het al heerlijk branden toen ik wakker werd en het is al lekker doorgezet op mijn bovenlip 😕 🙁
    Hopelijk heeft die schoolfotograaf de hint opgevangen dat de foto’s niet besteld zijn, wat raar, wat voor kinderen het ook zijn, een goede fotograaf wil toch ook een leuk resultaat??!! En dat die tv al raar doet, dat is wel snel 🙁 En gelukkig dat die bultjes weg zijn van Laura 😀

  2. Bah wat een slechte fotograaf dan! Al vind ik er bij de onze (schoonfotograaf) ook weinig liefde voor het vak uitstralen! Recht in de zon…zie je al die kids knijpen met de ogen. Pfff 😉

    Veel plezier met de bruiloft…maareh…niet ziek worden he? 😉

    Fijne dag vandaag! 😀

  3. Hopen dat je veel plezier hebt nu! (ik in elk geval even minder.. ben aan het bijlezen… wordt er hier weer een kindje wakker (lees Davey) 🙁 🙁 🙁 . En hopen dat de foto’s leuk worden *stomme fotograaf*

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.