Al 5 dagen….

….bestaat mijn weblogverslaving twee jaar. Wat een feest!!!!
Ik was het dus weer vergeten, de verjaardag van mijn huidige grootste hobby.

LAura is vandaag weer naar de psz geweest. Gig weer uitstekend, al mocht ik eerst niet weg. Ze zei toen ik terugkwam zelfs dat ze me had gemist. Maar ze had zich prima vermaakt en geen treurige momenten gehad. Een pak van mijn hart .
Ik heb haar opgehaald en meteen bij opa en oma in bed gestopt, nou ja niet echt metxc3xa9xc3xa9n.
Ik moet zo naar Heliomare om alweer Sabine op te halen. Dat arme kind had twee (kliene) gaatjes en daar gaat de tandarts nu iets aan doe. Be benieuwd of ze daarna nog steeds zo graag naar de tandarts wil .
Ik heb tussen de bedrijven door weer even een hoop getelefoneerd. K3tickets besteld voor 7 augustus (kon nog net vlak voor de vakantie ) We gaan voor het eerst met zijn viertjes.
Heb ook nog even met Vrij Uit gebeld of die lokatie waar wij heen willen wel iets rolstoelvriendelijk is. Vorig jaar op die camping meosten we om op het strand te komen een hele lange steile trap af en dan ook nog eens een paar 100 meter lopen om er te komen. Da’s wel een keertje leuk maar niet twee weken lang . Maar ik kan dat pas laten vragen als we de boeking hadden gedaan. HEt was daarna wel mogelijk om de boeking weer te annuleren. . Ik moet eerst nog even overleggen met J&L wanneer zij precies gaan (ze komen een weekje en dan wat later dan wij).
En ook de zwem”meester” van Sabine geprobeerd te bereiken maar helaas…. En ik probeer een afspraak met xc3xa9xc3xa9n van Sabines revalidatieartsen (ze heeft er maar liefst 3 ) te cancellen omdat ik daar op het moment even het nut niet van inzie. Heb nu voor volgende week een belafspraak gekregen en dan bespreken we dat even.
De rollator wordt donderdag gebracht. Ik ben heel benieuwd of het nu de goeie is. En ik hoop ook dat ze de vorige mee terug nemen want die hebben we maar op zolder geparkeerd.

5 gedachten over “Al 5 dagen….

  1. Gefeliciteerd nog met je jarige weblog! 😉 Wat raar dat je eerst moet boeken voordat ze je vertellen of het rolstoelvriendelijk is 😕 Ik denk dat ik dan al iets anders zou gaan zoeken, vreemd hoor… Hopelijk komt nou de goeie rollator, anders kun je ze zelf gaan verhuren 😀 En toch wel fijn dat Laura het al zo goed doet he op de psz!

  2. Van harte gefeliciteerd met je weblog! Wat vliegt de tijd dan he? Hihi.

    Wat super van Laura dat het zo goed gaat op de psz! Dan breng je haar in het vervolg toch echt met een gerust hart he? 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.