Dit weekendje

Het was een gezellig en productief weekendje .

Zowaar in een spontaan onstaan meubelzaakbezoekje eventjes twee tafeltjes en een kast gekocht.
Zoals ik al vermeldde hebben de meiden onder elk bed even gekeken of er monsters onder lagen . Tot grote hilariteit van de verkopers. De eerste meubelzaak was in IJmuiden en toen kwamen we op het idee om even een broodje te gaan eten in de haven.

Dat werd een waar feestmaal . Lekker kibbeling voor der meiden en wij een broodje vis.

We zaten ook nog eens recht tegenover de Corus (voorheen Hoogovens).
Heel gezellig allemaal met al die voorbijvarende mega-boten.
.
Daarna reden we naar Beverwijk om onze grote slag te slaan.
Sabine heeft “het contract” ondertekend .
Daarna zijn we meteen maar doorgereden om de meiden bij opa en oma af te leveren. Wij hebben nog even de koffertjes gepakt en de meubels uitgeladen en zijn daar toen ook nog even blijven eten.
Daarna op naar Jan en Lida. De vakantie is zo goed als rond. Het wordt toch Hongarije. Vervolgens hebben we tot half 3 Kolonisten van Catan gespeeld (met Steden en Ridders). Jan won deze keer. Om 3 uur lagen we in bed. Ik heb wel tot kwart voor 2 vanmiddag uitgeslapen. Schandalig, niet ? ) Ik werd wakker door de meiden, die Edwin alvast had opgehaald. Heerlijk zo lang geslapen dat mijn rug er pijn van deed.
Ik ga maar weer eens een paar dagen gewoon echt vroeg naar bed, want gisteravond was ik echt kapot om 3 uur.
Vanmiddag lekker een rondje gefietst in en om het huis, eendjes gevoerd. Daarna heeft Edwin de tafeltjes in elkaar gezet. De dames hebben zich weer vermaakt met de dozen daarvan. .

En nu mensen ga ik slapen want anders zie ik mezelf hier weer tot 1 uur zitten. Morgen is Hannie jarig.:D

Achter al die linkjes (onderstreepte tekst) heb ik ook nog fotootjes verstopt voor de liefhebber. Maar om deze log niet al te giga te maken doe ik het maar even zo. ik hoop dat in het nieuwe jasje van web-log dat met pop-ups kan. O ja en die Bucketstrips, als je daar op een foto klikt komt ie ook vergroot in beeld. Weer een leukerdje van Photobucket, vind ik.

3 gedachten over “Dit weekendje

  1. Jaaa die bucketstrips zijn geweldig! Leuk om die foto’s zo te zien! Mooie meubels hebben jullie gescoord zeg!

    Hihi en gelukkig zijn jullie er nou uit waar de vakantie heen gaat! Nu maar aftellen he? πŸ˜€

  2. Leuk die foto’s in die doos πŸ˜€ Mika vond het ook erg leuk om Sabine weer te zien πŸ˜€ Ik vat alleen die “grote slag slaan in Beverwijk” niet helemaal, je had die meubeltjes toch in Ymuiden gekocht? In dat restaurant at ik vroeger ook altijd toen Nikita nog in de kinderstoel paste, heb ik ook nog een leuk verhaal over πŸ˜‰ πŸ˜€ En 3 uur is xc3xa9cht te laat op jouw leeftijd hoor, hahahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit weekendje

Het was een gezellig en productief weekendje .

Zowaar in een spontaan onstaan meubelzaakbezoekje eventjes twee tafeltjes en een kast gekocht.
Zoals ik al vermeldde hebben de meiden onder elk bed even gekeken of er monsters onder lagen . Tot grote hilariteit van de verkopers. De eerste meubelzaak was in IJmuiden en toen kwamen we op het idee om even een broodje te gaan eten in de haven.

Dat werd een waar feestmaal . Lekker kibbeling voor der meiden en wij een broodje vis.

We zaten ook nog eens recht tegenover de Corus (voorheen Hoogovens).
Heel gezellig allemaal met al die voorbijvarende mega-boten.
.
Daarna reden we naar Beverwijk om onze grote slag te slaan.
Sabine heeft “het contract” ondertekend .
Daarna zijn we meteen maar doorgereden om de meiden bij opa en oma af te leveren. Wij hebben nog even de koffertjes gepakt en de meubels uitgeladen en zijn daar toen ook nog even blijven eten.
Daarna op naar Jan en Lida. De vakantie is zo goed als rond. Het wordt toch Hongarije. Vervolgens hebben we tot half 3 Kolonisten van Catan gespeeld (met Steden en Ridders). Jan won deze keer. Om 3 uur lagen we in bed. Ik heb wel tot kwart voor 2 vanmiddag uitgeslapen. Schandalig, niet ? ) Ik werd wakker door de meiden, die Edwin alvast had opgehaald. Heerlijk zo lang geslapen dat mijn rug er pijn van deed.
Ik ga maar weer eens een paar dagen gewoon echt vroeg naar bed, want gisteravond was ik echt kapot om 3 uur.
Vanmiddag lekker een rondje gefietst in en om het huis, eendjes gevoerd. Daarna heeft Edwin de tafeltjes in elkaar gezet. De dames hebben zich weer vermaakt met de dozen daarvan. .

En nu mensen ga ik slapen want anders zie ik mezelf hier weer tot 1 uur zitten. Morgen is Hannie jarig.:D

Achter al die linkjes (onderstreepte tekst) heb ik ook nog fotootjes verstopt voor de liefhebber. Maar om deze log niet al te giga te maken doe ik het maar even zo. ik hoop dat in het nieuwe jasje van web-log dat met pop-ups kan. O ja en die Bucketstrips, als je daar op een foto klikt komt ie ook vergroot in beeld. Weer een leukerdje van Photobucket, vind ik.

3 gedachten over “Dit weekendje

  1. Jaaa die bucketstrips zijn geweldig! Leuk om die foto’s zo te zien! Mooie meubels hebben jullie gescoord zeg!

    Hihi en gelukkig zijn jullie er nou uit waar de vakantie heen gaat! Nu maar aftellen he? πŸ˜€

  2. Leuk die foto’s in die doos πŸ˜€ Mika vond het ook erg leuk om Sabine weer te zien πŸ˜€ Ik vat alleen die “grote slag slaan in Beverwijk” niet helemaal, je had die meubeltjes toch in Ymuiden gekocht? In dat restaurant at ik vroeger ook altijd toen Nikita nog in de kinderstoel paste, heb ik ook nog een leuk verhaal over πŸ˜‰ πŸ˜€ En 3 uur is xc3xa9cht te laat op jouw leeftijd hoor, hahahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.