Love is all

Sorry jongens ik ben helemaal in de ban van filmpjes. Mijn log zal wel mega langzaam laden maar dit is weer zo’n leukerdje.

Laatst moest ik hieraan denken tijdens een gesprekje met Sabine (geen idee meer waarover). Heb hem gisteren gedownload toen ik eigenlijk op zoek was naar een stukje van Herman Berkien.
Een stukje echt jeugdsentiment. Heb even het een en ander opgezocht over de beste man. Nooit geweten dat hij de bassist van Deep Purple was. Ik was destijds dus 8. Naar mijn gevoel heeft dit nummer maandenlang op nummer 1 gestaan. Geen idee of dit ook daadwerkelijk zo was. Ik vond dit helemaal geweldig. Was ook altijd echt blij als TOPPOP weer op de tv kwam.
Vind het trouwens nog steeds een leuk filmpje.

4 gedachten over “Love is all

  1. Ik heb ‘t ook altijd een intrigerend filmpje gevonden…een tripje down memorylane met James Dio, Deep purple en Black Sabbath, wij luisteren nog graag naar die oudjes! 😉

  2. Hoezo langzaam laden 😕 Ik heb gelijk geen tijd meer om andere logjes te bezoeken 😀
    Misschien kun jij bij “logs” je instellingen beter op 5 of 10 zetten 😉 Hij is nog steeds aan het laden. Mij is het trouwens nog niet gelukt met dat filmpje 🙁

  3. Mika vindt hem ook mooi! Die staat naast me en is erg onder de indruk van het kikkermonster 😀 (die plant die de gitaar vasthoudt met al die kikkerkopjes 😉 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.