Ook weer te grazen genomen…

…door xc3xa9xc3xa9n van die hardnekkige virussen die hier rondwaren. Gistermiddag werd ik overvallen door een golf van misselijkheid en hoofdpijn. Sabine was erg onder de indruk van mijn duiken in het toilet. Ze heeft me de rest van de middag “verpleegd”. Terwijl ze tussendoor naar “De Reddertjes” keek, werd ik vertroeteld met een sjaal op mijn hoofd, een kussentje er onder en een dekentje van Laura over mijn benen. Wat een heerlijke schat is het toch. Laura lag godzijdank ook te slapen zodat ik ook even heerlijk geslapen heb. Helaas daardoor niet opgeknapt. Ik zag heel Madurodam al in het water vallen. Ik lag gisteren om half 9 al diep in slaap en vanmorgen werd ik wakker met maar een heel klein beetje hoofdpijn. Madurdam, here we come. Het was aardig druk. Door Laura hebben we een kwart overgeslagen want die liep of heel snel door of bleef hangen waar we door moesten lopen . De dames hebben wel genoten van een treinritje en van de “stad” en natuurlijk de ijssculpturen. Het was daar -9xc2xb0C. We kregen allemaal een bodywarmer maat XXXXXXL aan. Een heel maf gezicht. Ik zal in de volgende log een fotoreportage laten zien .
We waren om half 5 weer thuis en reden meteen maar naar oma Alie toe. Ze was vannnacht thuisgekomen van haar vakantie in Benidorm met het Reumafonds.

4 gedachten over “Ook weer te grazen genomen…

 1. toch wel een MENSEN-virus, hoop ik? 😉
  Wat lief van haar… ga je toch voor “de Reddertjes”… en ze was er zelf ook nog 1! Heerlijk he, zo vertroeteld worden? Of was het misschien nog leuker… als er niks te vertroetelen was? Anyway.. je voelt je gelukkig weer beter!
  De dames hebben lekker vakantie?
  gr, Astrid

 2. Ja zeg hopelijk wel de menselijk variant. Mijn veren zijn nog intact 😉
  De dames zijn vrij en ze vragen nog steeds hoe het met me gaat. LAura vraagt steeds: “Mama niet ziek????” en Sabine steeds hoe het met me gaat. Zoooooo lief 😀

 3. Ach wat een schatje Sabine, dat ze zo voor je zorgt! Hopelijk ben je niet te snel weer erop uit getrokken, meteen -9 😕 Lekker vroeg slapen maar weer, hmm eigenlijk al te laat daarvoor 😉

 4. hoi dinie er heerst weer een virus ook bij jeremy in de klas waren er afgelopen donderdag van de 27 kids maar liefst 10 ziek
  wel lief dat de meiden zo goed voor je zorgen hoor

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.