Sabine old style en Laura zit er….


Zo vanmorgen Sabine in haar soepjurk gehesen en hoofdoekje om haar vlechtjers gebonden en ze kon gaan. Is ze niet heerlijk truttig?
Laura heb ik na anderhalfuur intake achtergelaten op de psz. Ze wilde wel mee zei ze maar toen ik zei dat de juf met haar ging puzzelen was het goed. Ik kreeg een kus en mocht gaan. Ze had wel al na 10 minuten haar drinken op, onze kleine natnek. Zal voortaan maar twee bekers meegeven .
Ze ging meteen spelen overal, al kwam ze steeds weer even bij mij staan om even te knuffelen.. Eyeore was mee dus troost genoeg. Ben heel benieuwd of ze nog verdrietig is geweest. Ik verwacht het niet. Ik had er zelf ook nooit last van en ik was xc3xa9cht dodelijk verlegen )zo erg dat de kleuterjuf thuis kwam om te zien wat er met me aan de hand was. Ik durfde nl nooit te vragen of ik mocht plassen (en dat hoefde niet eens bleek achteraf ) en plaste dan maar gewoon in mijn broek . De juf dacht dat ik “een beetje dom” was! Maar ik vond het altrijd leuk om te gaan en heb nooit gehuild nou ja ik was wel al 4 toen. We’ll see. Ik moet om 11 uur weer heen (de eerste keren) zodat ik de eerste mama ben die er is. Dan mag ik er nog een half uurtje bijzitten. Leuk hoor al die krummels bij elkaar.

5 gedachten over “Sabine old style en Laura zit er….

 1. Haha truttig, in sommige dorpen is dit nog normaal hoor 😉 😀 En gelukkig maakte Laura er geen drama van dat je wegging. Krijgen ze van de psz geen drinken dan? Zo leuk idd

 2. O jee! Als dit een soepjurk is? B. moest ook altijd dr eigen drinken mee.
  Ik vind het wel heel lief gaan bij jullie: “als eerste mama er zijn” en er dan nog even bijzitten…. stiekum jaloers… 🙁
  Och arme jij …. in je broek plassen….

 3. Het lijkt wel zo’n Holly Hobbie pop van heeel ver vroeger, zo dat is nog eens jeugdsentiment.

  Wel fijn dat dr rolstoel gewoon uit deze tijd mocht komen 😉

  Lief snuitje heeft ze trouwens…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.