DIe hadden we ook nog

In navolging van Abby plaats ik deze ook maar. Toen ik hem bij haar zag herinnerde ik mij opeens dat ik deze ook had alleen dan bewerkt met Sabine erop. Ik weet alleen de site waar je dit kon doen niet meer. Ik moest ook even flink zoeken naar waar ik hem had opgeslagen.

9 gedachten over “DIe hadden we ook nog

  1. Wat een romantisch plaatje! Ik ben al heel lang niet meer op de vloedlijn geweest 🙁 Ik vond het altijd heerlijk om met de hond langs het strand te lopen. Gaat nu een beetje zwaar met wielen door het mulle zand te rollen. Ik zou me natuurlijk nog wel van een duin af kunnen laten rollen 😉 Moet dan alleen nog iemand vinden die me omhoog rolt 😛

  2. Zo, dus je hebt er gewoon op het strand gepaintshopt 😉

    Hmmm, kan ik ook wel doen, steek ik al die inva’s de ogen uit 😉 Zeg ik dat ik wel heel speciale rolstoel heb 😉 Niet zo’n logge strandstoel maar speciaal een elegante voor op het strand…. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.