Hxc3xa8hxc3xa8

Dat was wel weer even een dagje zeg. Vanmorgen vroeg heb ik eerst even het (soep)jurkje voor het feest van morgen afgemaakt. Ziet er niet uit maar kan volgens mij wel doorgaan voor eind 19e eeuws.
Om 10 uur lag ik in het zwembad. Flink doorgezwommen xc3xa9n bijgeklept met Christa. Koffie mee in een thermoskannetje, want de catering daar is hopeloos . Daarna vlug “opgeknapt” en opgedroogd want om 13 uur moest ik alweer present zijn bij de versierploeg op De Vrijheit (school Sabine) Daar aangekomen bleek dat er maar twee van de vijf hulpkrachten aanwezig was. Dus de moeder van Elric en ik hebben samen met een bloedgang 5 slingers gemaakt en de “museumhoek”voorbereid. En dat is ondanks steeds niet werkende nietmachines en andere moeilijkheidjes toch goed gelukt. Het zweet stond op mijn rug moet ik zeggen. Ik ben blij dat ik niet nu nog dat jurkje hoef af te maken. Ik ga echt lekker even bijslapen. Morgenochtend ook weer een klusje. Sabine in haar pak hijsen en vlechten. En dan mag om 9 uur Laura voor het eerst naar “school”. LEuk hoor. Ze weet het al een hele tijd en Sabine zegt ook steeds tegen haar dat ze vrijdag naar school mag. Dus ik zeg vanmorgen tegen Laura dat ze morgen naar school mag. “Nee”, zegt ze: “Feidag na sool” Ze heeft er wel zin hoor. Ben toch zo benieuwd hoe ze het vindt en hoe dat nu regulier allemaal gaat? Ik heb geen idee.

3 gedachten over “Hxc3xa8hxc3xa8

  1. Slaap je al? Je hebt het echt heel druk gehad vandaag he?! Morgen weer dus die slaap kun je goed gebruiken denk 😉 Hoe dat regulier gaat op een psz zou ik je wel kunnen vertellen 😉 😀 😀 Maar dat is bij Mika toch net ff anders. Bij Nikita ben ik na 1x wennen al meteen weggegaan en ze heeft me nooit gemist 😀 Zo te horen zal Laura er ook niet zoveel moeite mee hebben 😉 Ik ben wel benieuwd hoe zij het vindt!

  2. Ik ben toch eigenlijk wel heel benieuwd naar de (soep)jurk. Heb je toevallig geen foto’s gemaakt?
    Ik hoor het al, je hebt bergen werk verzet de afgelopen dagen 😉

  3. AHA, hier lees ik het! BIJ-slapen, dus toch doorgewerkt….

    Lekker hoor zon bijdehante peuter. Hoe is het gegaan? Of zal ik eerst eens gaan lezen (pff als je een paar dagen niet leest… is het echt even “hard werken”… 😀 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.