Zwemmen

Ik zit hier nu met zelfs nog nat haar achter de pc.
Laura en ik zijn weer een keertje mee wezen zwemmen met Sabine en Edwin. En geloof me: met Laura zwemmen is topsport en survival in xc3xa9xc3xa9n. Ze klimt en rent en alles wat ze juist niet moet doen in een zwembad wil ze meteen uitvoeren . Ze is vandaag wel honderd keer van de (mini) glijbaan gegaan. En elke keer stond mijn hart weer even stil als ze zich boven ana de trap om ging draaien om naar haar zus te kijken of om Bibianne te zoeken. En hoe ze eraf dook. Brrrrrrr. Koppie onder bijna stikken in het water en toch : “nog een teer, mama” . Net zo’n waterratje als haar zus dus. Sabine ging ook weer heel goed. Ze leert nu borstcrawl, is wel moeilijk nog. Rugcrawl gaat haar een stuk beter af alleen wil ze steeds met twee armen tegelijk. Ze heeft ook weer topsport geleverd. Ze wilde niet eens meedoen met tikkertje in het warme badje. “Ik ben moe ik ga even uitrusten, hoor”
Laura is wel een portret hoor. Ik mag echt niks meer doen, niet voor haar en niet in het algemeen.
Ze wil zelf melk in haar beker schenken, zelf het pak dichtmaken en in de koelkast zetten, zelf de magnetron openmaken en de fles erin…….zelf de deur openmaken met de sleutel, ja dat kan tante Truusje ook al, alleen het erin stoppen mag ik (met god’s gratie ) nog doen maar omdraaien dat moet mevrouw zelf doen. Anders is het huis (en heel Castricum) te klein. En zo met nog hxc3xa9xc3xa9l veel andere dingen. Na xc3xa9xc3xa9n dag met deze kleine smurf is deze mama gesloopt . Vrijdag mag ze voor het eerst naar de Peuterspeelzaal. Jammer want anders had ik er weer bij mogen zijn met de Carnavalsviering op school. Nu mag ik wel donderdagmiddag helpen met versieren. Ze hebben trouwens wel een moeilijk en vrij eenzijdig thema voor dit jaar: 125 jaar Wijk aan Zee. Het advies is voor de meisjes een lange rok/jurk met een schortje en klompen, de haren in vlechtjes. Nu heb ik niet toevallig nog op zolder zo’n outfit liggen, jij???? Dus deze mama moet haar naaimachine weer tevoorschijn toveren. Hoe zouden de papa’s en mama’s met twee linkerhanden dit oplossen zonder dat het een al te dure bedoening wordt???? Ben altijd blij dat ik dit soort dingen wel weet op te lossen. Dus nu ga ik maar aan de slag. Morgen kan ik het eventueel nog afmaken (tempo ligt niet zo hoog met die smurf in mijn nek ) maar donderdagochtend ga ik zwemmen en meteen daarna mag ik aan de versiering. Misschien dat ik donderdagavond nog iets af zou kunnen maken maar dat is echt het uiterste. “Aan de gang ouwe taart” (moet mezelf even op gang helpen hoor

4 gedachten over “Zwemmen

  1. Hihi fijn he dat “zelf-doen”..om soms gek van te worden. Het was een hele tijd over en nou begint het weer. Willen ze vanalles zelf doen. Vooral koken šŸ˜• . Handig als ze ongeveer weten hoe het moet maar brrr ik vind het zo gevaarlijk 8)

  2. @ Abby- ???? was je bang dat Laura Mika anders onder handen nam op de psz šŸ˜‰
    @Emmelinda-Ja dat kan ik me voorstellen al die hete bende en dan al die brandwondenellende die we op de tv wel eens zien, brrrr… šŸ˜•

  3. Hahaha, neee … alhoewel šŸ˜‰ Neehoor, ik bedoelde ivm dat thema van 125 jaar wijk aan zee, met die lange rokken enzo šŸ˜€ Ik ben er zo xc3xa9xc3xa9n die daar echt helemaal niet handig in is en ik heb er ook idd niet toevallig 12 op zolder liggen šŸ˜€ šŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.