Laura en make-up

Tja dat het een klein (maar lief) doerakje is weten we ondertussen wel. Alle pennen en stiften uit de buurt anders is alles in de omgeving van Laura (behalve het papier waar het op mag) keurig gekleurd en gekrast. Laats had ze mijn oogschaduw te pakken. Er is niks meer van over, gelukkig had ze het niet xc3xadn haar mond gestopt

Haar grote zus is ook al zo’n echt meisje. Wil het liefste elke dag wel lippenstift op. Nu Laura dus ook.
Vanmorgen, toen moeders aan het zwemmen was en oma oppaste, had ze een potje nagellak (van prinses sabine) te pakken gekregen en daarmee keurig haar rokje versierd. Helaas zijn ook de tegels van de badkamersvloer niet gespaard gebleven. Ik kon mijn nagellakremover nier vinden. Vind je het gek in die bende van mij, maar oma had er nog een. Ik moet het nog proberen (morgen maar). Het rokje ziet er nog niet eens zo gek uit. Dat artistiek maar o zo stoute grietje van ons wordt nog eens wat .

2 gedachten over “Laura en make-up

  1. Haha,,zo’n bekend “probleem” hier is ook een klein meisje die zich echt een prinsesje kan voelen door stiften, nivea creme, make up enz…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.